Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY:1/6《救火英雄》消防員-謝霆鋒 頭雕圖~

若果耳仔戴上隻閃令的水晶耳環,應該會幾型。
回復 53# chungyuihing

如果出埋任達華會更加好.
頭像被屏蔽
其實兩廠都有神作廢作,我既非ht/eb員工,作為玩家我只會在意figure質素,出得好就得,何必執着咩廠出,呢兩隻如果大貨保持水準我自己實走唔甩了,至於1/4來講隻batman我都覺得ht好玩d,可動眼真係勝一籌,如果真係有幸出埋joker就真係玩家之福(同batman同質素的話),eb隻一代batman 其實都好型不過係冇咁好玩囉,兩隻唔同造型batman都可算係代表作,joker ht冇出冇得比較但不能否認eb呢隻真係似,其實兩廠有競爭有進步先係玩家之福嘛
其實兩廠都有神作廢作,我既非ht/eb員工,作為玩家我只會在意figure質素,出得好就得,何必執着咩廠出 ...
alexxyuen 發表於 27-10-2013 02:34 AM

認同。總之邊間廠出到好figure對玩家黎講都係好事。
每個人把尺到唔同,好難一概而論。
佢地去競爭先肯去進步。我地先有更優質人偶玩!
謝霆鋒死忠,,,希望EB會做好D   :71:
都係果句,出左現貨先講,官圖無限好。
受過太多次教訓,MIB, 劉心悠, 紅23.....

EB只賣現貨,呢條例好似一早冇左,心悠bb果時訂左大半年,跟住都只係delay左幾個月啫。
回復 5# 黃金獅子座

檸檬對眼係咁㗎!
回復  smartboy

Many people still don't realize they are 2 different design of Batman
chungyuihing 發表於 26-10-2013 07:25 PM

Yes, this theory is the same as the 1::4 & 1:6 theory, Batman begins suit and the dark Knight rises suit can't be compared at least until both produce the same suit in same size
一半半~~~~~~
唔算差,唔算似
其實我好想EB做過D BODY,因為我覺得而家D BODY唔係好掂,個人意見

但我有個問題想問,,而家救火英雄呢套戲係講香港消防架?  因為知道逃出生天係大陸消防就冇晒興奮
回復 74# brucehung

MIB打後就一路都係NBA希望有全新打做波地

另外套戲應該係香港,睇第二頁劇照係著住香港消防制服同頂頭盔有香港消防logo
其實我好想EB做過D BODY,因為我覺得而家D BODY唔係好掂,個人意見

但我有個問題想問,,而家救火英雄呢套戲 ...
brucehung 發表於 28-10-2013 10:32 PM

無錯{:1_208:}呢套係講返香港消防員

好耐無火警戲對上已經係劉青雲.
余文樂之前就希望有廠家出!終於出了︿︿可惜套戲未有劉青雲……