Toysdaily 玩具日報

查看: 38330|回復: 97

[ENTERBAY] ENTERBAY:1/6《救火英雄》消防員-謝霆鋒 頭雕圖~

ENTERBAY:1/6《救火英雄》消防員-謝霆鋒 頭雕圖~

嘩!甘堅???……正
:D大貨有9成都必入~~
對眼此終係EB死証,呆呆:44:
ptu 任達華,暗戰劉青雲,無間道劉華,梁朝偉唔該
頭雕方面EB真係完勝HT....但配件同Body方面HT又完勝EB....呢d就真正各有千秋....
我覺得做得出停風眼神既沉屈,唔錯
頭像被屏蔽
回復 10# wongyingying

1:4 Joker 已經係完勝啦!HT平時追住打EB,但到今時今日,都冇料到!
出到頭辦先啦。。。。。。
我喜歡EB,因為佢賣現貨,唔同HT,收訂先去生産貨,借錢唔派息不止,貨品有問題就閣下自理!
回復 10# wongyingying

其實兩間公司個風格好唔同,今時今日HT嘅上色山寨廠已模彷到,但EB頭雕上色其實比較復習同有層次感,可以話較似真人,HT嘅係靚。
雕方面HT沿用韓國兵團,雕鬼佬韓國人日本人還好,一雕華人就差啲。
EB採用中國團隊雕,YJPark上色,而Park亦獨具一種有層次感嘅上色,經歷咁多呢次霆鋒同文樂應該會好有水準,十一月唐山大兄大概會知EB久別嘅1:6華人頭雕發展到咩程度。
之前乍現過嘅里安納度同Foxx都好堅無奈美國人權大封殺令黑殺令冇figure出
唔可以話完勝唔完勝,以HT今日嘅地位本身就冇得比。
只係多個選擇比大家,啱啱見到郭導演響微博到話呢張黑白係初版,佢見過最新上色版話正好多好有質感,郭導係呢部戲嘅導演,又係玩家,咁你話信邊個
消防員題材~我LIKE~~!!{:1_221:}

希望BODY關節方面可以強化D~
嘩正呀!呢隻必入{:1_221:}
我喜歡EB,因為佢賣現貨,唔同HT,收訂先去生産貨,借錢唔派息不止,貨品有問題就閣下自理!
jamesjames 發表於 26-10-2013 02:12 AM

又未必:(HT收左訂起碼有貨派,好似蜘蛛俠咁,遲,但係都有貨派
反而EB,買現貨係好,但係成日開空頭支票{:1_204:}唔好話無間道啦,淨係十二少,robocop,1:4 t1000已經冇晒聲氣:ar: