Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY:1/6《救火英雄》消防員-謝霆鋒 頭雕圖~

嘩正呀!呢隻必入{:1_221:}
我喜歡EB,因為佢賣現貨,唔同HT,收訂先去生産貨,借錢唔派息不止,貨品有問題就閣下自理!
jamesjames 發表於 26-10-2013 02:12 AM

又未必:(HT收左訂起碼有貨派,好似蜘蛛俠咁,遲,但係都有貨派
反而EB,買現貨係好,但係成日開空頭支票{:1_204:}唔好話無間道啦,淨係十二少,robocop,1:4 t1000已經冇晒聲氣:ar:
對眼此終係EB死証,呆呆
黃金獅子座 發表於 26-10-2013 01:01 AM

我覺得好過ht,佢地最近d頭雕都有射哩眼問題:cool:
回復 17# 夏金城

EB采取大貨出前一兩日至出大圖,十二少,T1000,Robocop等都仲進行緊,無間道冇咗偉仔,好似話佢本人唔放肖像權。
Robocop比較多電路要攪耐啲正常,至少佢唔係用緊我地錢去開發。希望聖誕可以見到隻超正嘅Robo
出古惑仔啦eb,小春伊健霆鋒
EB QC 完勝(垃圾級)!!
頭雕個人認為還是EB好 反正青菜鹹魚各有人愛∼喜歡就收 不喜歡就不收嘍
見到實物/大貨先講!{:2_286:}
EB睇得出係有心,但出貨既QC就無力,期待會出埋救火英雄既余文樂,呢套戲既導演都係有玩開1/6,同創作,應該都有機會比到意見EB,上次風雲2既霆峰頭雕都出得唔差
回復  夏金城

EB采取大貨出前一兩日至出大圖,十二少,T1000,Robocop等都仲進行緊,無間道冇咗偉 ...
chungyuihing 發表於 26-10-2013 03:20 AM

我完全估到偉仔點解唔放肖像權...因為驚湯唯公仔出得成........好多師兄會重演色戒個幕:x

回復 24# 章戎

除了頭雕外, 對衣物,配件, body都好擔心, 希望今次E記可以令人回復信心吧, 畢境消防12吋之前已經好多廠有出過...

重有消防員個樣可否英d?  現在好似救火失敗左一樣, Anyway, 等上色後先算吧, 套戲重有樂仔,任達華, 同胡軍, 唔知會唔會出?  不過件大陸救火隊制服就幾陌生,  希望郭導以玩家身份比多d意見吧.

都係個句..出得好一定支持{:1_203:}
EB一發力真係唔講得笑.....  
x2
只出霆鋒同余文樂
呢個會係幾正.{:1_197:}