Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年2月 聖衣神話EX 雙子座冥衣 (官圖P12)

得卡隆無撒卡既我....

又唔係12金.....所以我會入呢隻......
你會唔會認錯人???? 我對上次出帖有關robot魂係魂限00 trans-am O-raiser喇。
iorik 發表於 24-10-2013 11:50 AM

無認錯!就係見你呢個POST好正,不過係好耐以前既事,所以先問你依家仲有冇玩R魂高達~
冥撒卡我覺得好正好吸引
最大賣點係可以見到撒卡留馬料!:sad:

樂創侵權版的胸甲設計整體睇落去好似過渡得比BANDAI的好。

8000日圓連披風都無。賣人氣也有個限度好喔BANDAI
回復 95# 第3星座

冥衣除最初懶神秘的薜安,阿波羅迪同迪斯馬斯古有一個大塊布遮住,其他好似布都冇塊,唔好亂屈:(
再講,笨大人馬有披風呢個畫蛇添足設定,我反而覺得幾多餘{:1_224:}
無認錯!就係見你呢個POST好正,不過係好耐以前既事,所以先問你依家仲有冇玩R魂高達~
mana1985 發表於 24-10-2013 12:00 PM

明白晒。但自從00之後我就冇買高達喇。
得卡隆無撒卡既我....

又唔係12金.....所以我會入呢隻......
Usteakum 發表於 24-10-2013 11:58 AM

b記就係想你有呢種諗法,所以我估黃金撒卡ex應該有排都唔會出再版住
stonekeung01 發表於 23-10-2013 08:37 PM

可唔可以放大到右下角童虎個PART呀?
b記就係想你有呢種諗法,所以我估黃金撒卡ex應該有排都唔會出再版住
west1234 發表於 24-10-2013 01:30 PM

12 金我都無入.....(卡隆例外 &會場C子除外)

雙子座係我最愛而已..所以先會入...其他冥衣一定唔會考慮...

B大頂多賺我一隻冥衣
8400真係唔吸引, 我有撒卡無卡隆可以睇定d~
頭像被屏蔽
笨大D高層點做野

說好的EX 神鬥士 又未出.

黃金未出完又係度冥衣.cc
作為第1批訂死佬發ge人....你冥衣竟然加我咁xyz abc多?:*冥衣照舊只買蟹....雖然舊冥蟹都好正....{:1_226:}

回復 96# adidas

撒加他們出場的時候一樣玩神秘有塊布。動畫第一,第2集我睇了好多次。
人馬座的披風聽聞要追溯到動畫,人馬在接受教皇傳位的時候出現過一次,當年神話人馬沒有披風,最後在應募教皇的時候補上了。

其實我的原話應該改成這樣,“連披風的成本都已經減了,BANDAI你還要收8000日圓過分了D吧。”

今個月的天平一大秋武器還有披風形成強烈對比。