Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年2月 聖衣神話EX 雙子座冥衣 (官圖P12)

3巨頭雜誌公佈計劃要EX化,還好啦,不然我之前就吹水了。

同樣的價錢我優先考慮天平座。

這樣的定價沒有戰損甲有些違背了EX系列的相對高性格比路線

這個價錢我以為是魂SHOP發售。
一早預左三巨頭會出,ex主力將第一素體作ver2
我寧願佢出冥白羊薛安,呢隻雙子個面相仍然未理想,冇左撒卡的陽剛味,hope實物會好d啦,如面相唔理想,唔買了,之 ...
dmaj7 發表於 24-10-2013 02:30 AM

依隻撒卡唔應該有剛陽味,依家有少少憂傷都ok,不過冇血淚冇破甲,定價仲要咁貴

聖闘士聖衣神話EXジェミニサガ(冥衣)、2014年2月発売決定!

「聖闘士聖衣神話EX」より遂に冥衣が登場!!
第1弾はジェミニの冥衣

聖闘士聖衣神話EX ジェミニサガ(冥衣)
メーカー希望小売価格: 8,400円
発売予定時期: 2014年2月
冥衣雙子同白羊比其他4隻靚得多,必入呀!
冇咩心水想買...而且又冇戰損甲
來吧來吧B社,冥雙子等你好耐啦
準備又黎一個十年{:1_203:}
I think the armour should be more black and less purple.
The face seems better than the original EX Gold Gemini, looking forward to this!
回復 80# stonekeung01

隻配色都改良左好多、必入
回復  iorik

師兄冇玩R魂?好耐無見你開POST高達!
mana1985 發表於 24-10-2013 01:39 AM

你會唔會認錯人???? 我對上次出帖有關robot魂係魂限00 trans-am O-raiser喇。
回復 85# SimonC

隻配色都改良左好多、必入 x 2
回復 80# stonekeung01

雖然好靚,但咁就8400yen................
回復 87# AK30

AK兄你係唔係都買架啦:36:
唔係嘛,咁既份量值8000yen?憑咩同童虎睇齊??:74:隻隻7舊,邊玩得起冥金呀臭笨大?:59:到時三巨頭仲厚甲,容乜易開價破萬架?:70: