Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年2月 聖衣神話EX 雙子座冥衣 (官圖P12)

呢隻係上年TAMASHII SHOW已經出左場,而家先公佈算係遲.

必入!
{:1_225:}貴左仲要好似無左銀河星爆粒野送~~
我唔要眼淚臉,我要血淚臉....頂你
新頭雕新髮色,我想買喎。
想買埋冥衣六子... 大家點睇.......
:die:
Yes have been wating for long time!!! At last come out to the real world. However the waist seems thinner than I expected!!! Hope the scale of final product not as thin as the picture shown above...:o

其實唔出完ex黃金先,完全係b記策略,睇唻真係有機會出冥金水瓶先過黃金水瓶{:1_200:}
竟然沒有很想入手的感覺,外型麻麻地,顏色又吸引唔到我,若果出舊神話冥巨蟹果隻色就唔同了,加上有舊神話冥黃金全套,可以放棄了

今次頭髮方向變左同卡隆一樣:(
They should add the blood tear face.  Come on bandai!!
有戰損至考慮

或有舊冥蟹的質感至入。
同我呢隻分別不大.
馬仔 發表於 23-10-2013 04:21 PM

都喺同一班大陸人畫
回復 65# iorik

師兄冇玩R魂?好耐無見你開POST高達!
我寧願佢出冥白羊薛安,呢隻雙子個面相仍然未理想,冇左撒卡的陽剛味,hope實物會好d啦,如面相唔理想,唔買了,之前會場展出的一體胸甲重靚
16吋腰又回來了, 不過師兄們出去搶訂又係另一回事
what 發表於 23-10-2013 17:49

...外型竟然比不上國貨......