Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] ultra act-----seven ver.1 最後的戰鬥

SEVEN VER.2已經出咗差不多1個月,但因[我]長期缺錢,一直都未買,
SEVEN為此而感到十分傷心
SEVEN:有冇搞錯!點解仲要保持呢個相衰LOOK!:die:

正當SEVEN傷心之際,

機械龐敦出現了

SEVEN:就等你做ver.1既最後對手啦!

SEVEN使出艾梅利姆光線
SEVEN:看招!

可惜攻擊距離唔夠.....

機械龐敦發出火焰還擊

SEVEN慘被火燒......

SEVEN:看我7星飞镖

可惜歷史重演了,機械龐敦又接住了飞镖....
[如想知道歷史內容請看SEVEN第49話]

SEVEN就咁被人壓住嚟打.....

但SEVEN點會咁易被打敗呢,
所以馬上整跌機械龐敦進行反擊

最後一個必殺技收工

SEVEN:話說我個頭镖去咗邊?{:1_215:}

突然,有一個鐵鉤正向SEVEN前進,危險呀!SEVEN

危險呀!SEVEN

在SEVEN面前出現的就係當年令SEVEN苦戰既馬格古星人
馬格古星人:哈哈哈,偷死雞時間到!

馬格古星人:出來吧!艾雷王!

身受重傷的SEVEN對住艾雷王同馬格古星人根本無力反抗...

到底SEVEN可唔可以打敗咁[強大?]既敵人呢?
等[我]買到SEVEN VER.2先再算.....:cool:
:71::71::71: 當1.0 有事...2.0 就飛出黎幫拖!!
我好想買返住 馬格馬星人:help:
後追左住 哥路沙 已經無錢再買玩具啦:70:
當1.0 有事...2.0 就飛出黎幫拖!!
我好想買返住 馬格馬星人
後追左住 哥路沙 已經無錢 ...
jokeryan 發表於 22-10-2013 09:28 PM

永遠要買玩具最大既問題都係錢....{:1_222:}
回復 3# 圭圭圭

第二大ge問題係...屋企無位:56:
good~故事~~~~~~~~~~~~~~~~~
入來支持下先:71:
Ji ChI~~~~~~~~~~~~~~{:1_205:}