Toysdaily 玩具日報

查看: 8690|回復: 27

[Hot Toys] 可憐的大眼鬥雞MARK SEVEN (全PS)

可憐的大眼鬥雞MARK SEVEN (全PS)

(BACKUP: https://www.facebook.com/hottoys ... 83413606&type=1)
其實比(一舊)錢還要執有違我買玩具的精神。 如:oh: 貓女的細眼胸不夠大我還未有心情找師兄找材料…  MARK SEVEN我買尾段貨,QC OK.:58:  可惜是眼大了.:ice: 其實也不是大問題, 但眼眶和燈有距離以致光線集中在中間,IRONMAN像鬥雞了~~~ 當然今回頭燈和BODY燈分開來無疑頭燈能保持亮度,但要改善的地方還有許多許多,就以紅色軟膠底環還未如高達硬膠裙甲設計,實在是可惜中的可惜…:49:

還有GIMMICK變換件,那我為何不買山口式?! 昔日WAR MACHINE全內藏GIMMICK的誠意再不復見… 但有師兄認為換件硬淨許多,但硬淨絶不是我杯茶!  看見眼的問題嗎?:50:

隔離台有師兄自己弄一個全新貼面細眼面蓋… 我無這能耐,只好PS了IM雙眼… 可憐這傢伙沒用棚影,只好劣圖PS數張…
飛吧~~~~~~:65:

MARK V + VII

謝欣賞,不喜任插~:51:
師兄睇唔到圖呀:no:
係倉都影到咁嘅效果,強!:71:
睇到啦!果然係美圖!:love:
大眼精灵7仔                :love:
回復 5# weio_o

其實隻眼真係好7, 我用噴咀(PS)噴滿隻眼眶炸.............. :80:
回復 3# catcat

係執到咁嘅效果... 要買外置燈補光... 又千千聲......... :ice:
手關節的軟膠的設計,,,,,
希望唔會自動分解la,,,,
回復 8# E神

手肑位? 以前果D都係軟膠... 我的MARK VI鬆泡泡了....:help:
黑白嗰張好正!!!!!!!!!!!
回復 10# Kinson007

但依家放大先見倒露底了... (背影布....)  PS時細張左睇唔倒...依家算Q數~:59:
回復 9# darknight

一
mark 7手關節的軟膠感覺好易龜烈。。。。。
頭像被屏蔽
回復 12# E神

以前果D都未裂.... 應該OK掛~~~ 不過陪過世無嘜可能...... :80:
回復  E神

以前果D都未裂.... 應該OK掛~~~ 不過陪過世無嘜可能......
darknight 發表於 14-8-2013 01:39 PM

見高台灣有師兄裂左了。

不過用得軟膠做關節。預左。細個時的機動警察都無一幸免。