Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] [Hottoys] MMS221 –1/6 AVP - Celtic Predator 鐵血戰士

都係睇咗實物先訂好D
請教 兆萬還有收訂嗎?
本身諗住冇訂對上果隻,今次呢隻唔訂{:1_228:}
但當上到20/f見到隻實物.......個結果係又乖乖比$$$$:ice::ice:
而家決定後追買回 Scar Predator {:1_229:}:cool:
請問各位師兄....邊度可以買到同埋大約多少$$$$
回復 107# bigtomm

宜家新收訂都要上信和20/F架
點解前日喺信和20樓見唔到實物?
回復 108# 奇異光芒

呀虎 有~~
仲比原價平~~
追得過~~~~~~~~~~~~~~
回復  bigtomm

宜家新收訂都要上信和20/F架
SimonC 發表於 2013-10-20 22:46

要行多個街口添, 麻春煩 {:1_202:}
相信租約完了, 會搬吧.
雖然我越買越小, 我近呢兩個月冇買任何玩具... 但由我知會出 Scar 2.0 過日開始, 我已經同自己講左, HT 再出 AVP predators 我一定出一隻我買一隻, 所以呢隻 Celtic 一定會買, 希望大貨個身會肥返 d
不错。只是价钱怎么会高了那么多啊.....  :26:
價錢太貴,  pass!

我一路都忍手唔踏入 predator 呢個無底深潭, 只要買得呢隻, 就會心郁郁買埋之前出左又型既款式, 屋企邊有咁多地方 {:1_216:}
昨日2樓都未見實物, 等下先決定~~~~~~~~~~~~~~
唔知AVP會唔會拍第三集呢
回復 117# denniskwong
師兄, 二樓冇 lee 隻實物睇的, 因為那處冇得訂, 睇實物及落訂要去信和廿樓 !
回復  denniskwong
師兄, 二樓冇 lee 隻實物睇的, 因為那處冇得訂, 睇實物及落訂要去信和廿樓 !
ultramanwai 發表於 21-10-2013 01:46 PM

多謝指點朋友仔~~~~~~~~~