Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] [Hottoys] MMS221 –1/6 AVP - Celtic Predator 鐵血戰士

回復 60# denniskwong

唔好忍啦!買啦:75:
回復 59# venson8789

果只叫 Chopper..

冇scar,呢隻就要入了,
又多個令仔地台。

話說電影內都無手的大刀, 又無膊頭碌炮, 又唔見樣,

咁樣全包法都唔入 ?  其他都唔駛入 LU.
回復  venson8789

果只叫 Chopper..
TRiCKY 發表於 18-10-2013 04:23 PM

icic...thx ching
SCAR 係平過 celtic 1條紅衫魚,但當時比5舊訂....點解 celtic 有2個面罩,scar 就無...出多個 無 scar 面罩.......大刀應該得 chopper 先有,celtic,scar 都無,但宜家 celtic 有,scar 無...body 就算啦,好好地,點會出個大隻 body....但ht 有無辦法跟個網比人,始終celtic裝備上,個網比較特別,地台係幾好,咁比法,celtic 抵玩過 scar
哦。我見Scar出翻場甘耐都無爆胸,以為佢一個轉身射個三分波搞掂果隻異形幼蟲tim...原來係賴左野。

BT ...
venson8789 發表於 18-10-2013 04:12 PM

佢係好型咁殺咗隻alien,先比幼蟲有機會搞點:DD
Shouldn't it be the other way around? Grid Alien standing over Celtic's corpse?
個地台幾正喎     !
不過身形唔夠大隻
凯尔特队长来啦!入定!
Predator 唔係我杯茶:52:
咁贵??体型又唔够大只,唉
avp比我的感覺總是矮矮肥肥.
缺乏免疫力,已經奉上金錢訂左⋯
地台係平行時空,格仔頭alien比佢殺返轉頭⋯:(
有得拆半邊胸甲,正正!
唯一投訴係上身唔夠大隻。