Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] [Hottoys] MMS221 –1/6 AVP - Celtic Predator 鐵血戰士

終極戰士-鬼面!!!!
:$:71:

这款新Celtic是很不错,但眼罩的颜色还是错了。

希望HT能够在出货前改正以下,虽然Scar已经迟了...算是亡羊补牢,为时未晚吧...

係P仔死忠....就不用多諗{:1_227:}
回復 13# SimonC

我敗家:55:.....明天去:43:順便拎batman:34:

基本上celtic同scar差唔多,個面具雕得好靚,配件同價都跟住多咗∼
除得甲幾好,但兩把前臂彎刀做得太細把且系原屬於chopper專有,希望出chopper會修正。
众多配件裡反而我覺得缺少咗呢件celtic標誌配件。。。。。
同classic個hologram雷同相信對ht問題唔大吧,如果有多呢件配件我唸會加分好多,純粹建議。:78:

我諗長老有排都未出,出完AVP仲有AVP2

she predator 唔知又會唔會出過呢? 期待
ht predator條line比neca隊死了
回復 79# Andrewbacigill

:71:
This series also role as EndLess series.... Luckly not that into it{:1_214:}
並非鐵血迷,有幾個問題想問。

1, Celtic呢個名到底點黎?套戲好似無講過有名...
2, 呢一隻吾係最後被網 ...
venson8789 發表於 18-10-2013 02:34 PM

其實predalien 出到世應該係班 predators 專登默許既..........
就算scar 一早俾alien 播左種
係avp ending, elder 帶住成班 predators 出現, 好多個都有帶mask
斷估冇理由"scan"唔到scar 體內有異....
有無訂左vip師兄知..係咪限訂一隻?{:1_215:}我想搭vip朋友幫我訂埋
回復 82# BigOil

Ht知p仔銷量不大,
所以慢慢出。。。。
不過都好,出的快,荷包頂唔順^^^^:58:
呢隻出得幾正,如果我無買scar 都會訂呢隻,最衰scar唔跟呢個地台,ht 呢招真高…如果P仔系列會出返晒我最想佢出第一集阿諾飾演嘅dutch,而家屋企得四隻P仔,無乜人做嘅角色,後追又太貴 ……
回復 86# wing1123

無錯! 只可以訂一隻......
有實物睇未呢?咩價?