Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: banknoter

早知果時就唔用$5000 追隻MARK 21

玩唔切的後果....:42:成日做水魚益炒家
無計啦, 市場價浮動好正常, 除非你大手大手咁入啦, 例如2000隻之中有1半以上都係你手上, 咁你就可以操控 ...
jeffloh 發表於 17-10-2013 05:16 PM

買1000隻要成幾百萬....:ice:
其實這隻mark21只改色,又冇頭雕,$3000我都覺唔太值...
tony2013 發表於 17-10-2013 05:29 PM

如果唔係金色佢真係唔值, 但係金色就$5000都值!! :43:
5000都追.........................
買1000隻要成幾百萬....
banknoter 發表於 18-10-2013 03:49 PM

無計呀, 咁你一開始已經$5000入o左, 依家又唔想咁快跌多過$2000只可以咁做啦...
樓主可以考慮再入多兩隻溝淡佢!!!
如果唔係金色佢真係唔值, 但係金色就$5000都值!!
banknoter 發表於 18-10-2013 04:00 PM

覺得5千都值既咁你依家響度叫乜春!?take少d野啦師兄。
回復 37# uno12121

:34::34::34:
你情我願,無計o架
我有個朋友, 早年賣樓, 比買入價跌60萬售出...............

CHING, 比較之下, 希望您開心反D........................