Toysdaily 玩具日報

早知果時就唔用$5000 追隻MARK 21

而家落番3K咁你就好唔開心???咁如果升到一萬你係咪同自己講真係投資無錯???到底你真係鍾意先買定係想買黎炒???...就係你呢類人助長炒風{:2_248:}....跟據以往經驗, hottoy應該會醒目d, 如果只有某d國家有得賣咁一定炒到飛起, 所以一定會預香港及其他地區預定, 有邊個想外人用自己d product賺錢先得架......下次醒目少少好唔好.......玩遲一陣係唔會死既......不過呢隻我都抽唔到{:2_241:}
師兄想點?見你係toywold3000收21
xxhongxx 發表於 15-10-2013 11:16 PM

果個唔係我來, 不過我都會用$3000收返一套港版(連TEE), 之後放返隻日本版出去...:79:
自己俾得起又可早擁有,又何必理會現在價錢

當初無人100%肯定香港一定出,大部分都係估有機會出
你起碼 ...
twinsenckw 發表於 16-10-2013 12:52 AM

仲要抽唔中, 想死... :70:
錢多~~~~~~~:oh:
頭像被屏蔽
5000蚊追隻mk 21,香港真係多有錢人…
其實HT香港正式抽要$1,880我都覺得貴咗啲,動漫三寶 ...
chshting 發表於 15-10-2013 11:14 PM

果時咁岩有閒錢... :(
早玩早享受, 如果係自用就唔好太理會市場價位啦, 好似好多玩具等一年一定跌, 但唔通樣樣都等一年先買黎玩咩~ XD
一邊鬧一邊買咁奇?:@

其實樓主是否串緊D高價入貨嘅儍瓜咋:54:
早玩早享受, 如果係自用就唔好太理會市場價位啦, 好似好多玩具等一年一定跌, 但唔通樣樣都等一年先買黎玩咩 ...
jeffloh 發表於 16-10-2013 02:39 PM

兩個月跌2000太多了!! :cool:
5000算好,應該有人7000以上。
5000買BD mark 7好過。
有早知,無乞衣........
師兄想點?見你係toywold3000收21
xxhongxx 發表於 2013-10-15 11:16 PM

d咪叫做∼ 賊叫捉賊{:2_295:}0
兩個月跌2000太多了!!
banknoter 發表於 16-10-2013 03:58 PM

無計啦, 市場價浮動好正常, 除非你大手大手咁入啦, 例如2000隻之中有1半以上都係你手上, 咁你就可以操控返個賣價~ 不過入咁多隻就好大投資啦!
其實這隻mark21只改色,又冇頭雕,$3000我都覺唔太值...