Toysdaily 玩具日報

查看: 12317|回復: 39

早知果時就唔用$5000 追隻MARK 21

宜家香港有大貨, 跌到得返$3000, 典算呀~~ :70:
要早玩早享受,就要預佐會跌啦
我不急等香港出,幸運!!
睇價值玩玩具就大鑊架啦,有幾多隻可以保值或昇值,愛就買,反正後悔d錢都唔會回籠。玩盡佢,影到相機都爆埋,就完成玩具既使命:o
要早玩早享受,就要預佐會跌啦
dominionli 發表於 15-10-2013 11:02 PM

其實我都估到嫁喇, 不過都係忍唔住買左...:79:
5000蚊追隻mk 21,香港真係多有錢人…:49:
其實HT香港正式抽要$1,880我都覺得貴咗啲,動漫三寶最貴都係千四,
我呢啲財力有限嘅都係玩普通貨算,唔玩限定、唔玩吸金Iron Man系列一樣開心,
加上我都係鍾愛玩炒得唔勁嘅Superman、Captain America系列多啲:73:
我睇師兄你都有系**度開貼收哦,念住圍返條數嘛
你有所不知!$5000 係買一隻有QC,有水準既貨!但香港個批貨已經見好多師兄中左sad貨要番廠整!本人都中左sad貨,條底褲花既!

回復 1# banknoter

師兄想點?見你係toywold3000收21 :he: :he:
有愛就追 千金難買心頭好 錢用左可以搵返 最緊要係 玩得開心
The toy is plastic; the post also plastic?
師兄想點?見你係toywold3000收21
xxhongxx 發表於 15-10-2013 11:16 PM

咁佢咪可以8千有兩隻,每隻只係4千,個心舒服好多∼
TD龍心再現{:2_289:}

自己俾得起又可早擁有,又何必理會現在價錢

當初無人100%肯定香港一定出,大部分都係估有機會出
你起碼已用錢secure左自己一定有一隻先啦。

如果你唔係VIP ,你肯定你一定抽到?如果抽唔到,咪又係要俾三千幾上丫記買

下次買限定品前冷靜D先囉
作為一個助長炒風既玩具狂熱玩家,你應該預左有咁既一日:p