Toysdaily 玩具日報

查看: 5890|回復: 11

[玩具攝影] 《入魔不入魔 - 正常不正常》超。。。。。。。人!

动漫三宝之一,相信亦系最少人入的其中一款。只能说小弟情有独钟,就只入呢一款。
虽然好多人都讲呢款欠缺诚意,无可否认-YES!除咗個地台,頭雕凃裝,衣服顔色,標誌顔色唔同以及外盒之外,其他幾乎同出一轍,與第一款幾乎一模一樣。不過, 鈡意就係鈡意,冇得解。。。

先講外盒,比起第一款,更喜歡呢個。加多個透明slip cover, 係其他二寳冇的。盒都稍為大多少。

個透明硬膠將個《S》字立體化

除咗個透明殼,個盒淨係得個LOGO, 其他文字全部印響個透明殼度。

開咗個門,有三排英文字

最簡單配件,一目了然

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

作咗圖之后,都唔知係正常版,定係入魔版。。。。{:1_207:}

呢隻其實係好野黎!Support正相!
变化不大....价钱却变化很大... :80:
睇唔出有咩分別:60:
睇唔出有咩分別
vin_tg56 發表於 13-10-2013 05:21 PM

個價錢同個盒百分百唔同!:34::34::34:
靚相,好有氣氛!
NICE PHOTO :71:
印象中係最正的入魔開箱圖
Superman貼一定support, 何況d相仲咁正{:1_221:}
回復 8# hawker

可能因爲好多大師都冇入。。。。。:x
型到爆!!!!!!!!!!!!!!!!{:1_206:}
正喎!心思思呀!想追反隻呀!{:1_229:}