Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 肥佬

[分享討論] 還有需要訂玩具嗎?

訂乜鬼野 !我都玩左 十零年 , 訂玩具次數一隻手數得哂
就好似近排隻日版大力士咁, 叫左朋友唔駛 ...
mhfonana 發表於 12-10-2013 04:07 PM

隻日版大力士好玩嗎?
隻日版大力士好玩嗎?
六神 發表於 14-10-2013 01:37 PM

一流
家下算平唔買
第日可能後悔(個人意見)
一流
家下算平唔買
第日可能後悔(個人意見)
mhfonana 發表於 14-10-2013 03:37 PM

我有隻福特. 呢隻又咁大隻......................:69:
我有隻福特. 呢隻又咁大隻......................
六神 發表於 14-10-2013 03:41 PM

一樣呀朋友 ,我仲要屋企唔大
不過呢d 巨型野, 約干年後通常都變神檯價, 你懂的

不過, 我就真係好鍾意先入,唔係用黎炒賣
我幅頭都入左2隻了, 一隻儲,一隻粗玩 .....
一樣呀朋友 ,我仲要屋企唔大
不過呢d 巨型野, 約干年後通常都變神檯價, 你懂的

不過, 我就真 ...
mhfonana 發表於 14-10-2013 03:46 PM

我前幾年放棄了TF line, 賣剩 mp-01 ,
跟住只玩合金暈,
但都買了隻福仔,始終係tf神物.
而家見mp 出返博'牌'車隊, 又想買返........巳有mp17,訂埋18,19

唉....................
我前幾年放棄了TF line, 賣剩 mp-01 ,
跟住只玩合金暈,
但都買了隻福仔,始終係tf神物.
而家見mp 出返 ...
六神 發表於 14-10-2013 03:58 PM

哈哈 !!
我同你啱啱調轉 ~~
我以前玩開 合金魂的
不過,放哂勒, 全心全意 一生變形 ~~

因為始終 覺得變形市場真係大好多, 又多外國人交流
又有第3方,
以前因為細個玩機戰先 儲合金魂
人大左, 開始覺得 (個人意見)
transformers 先係  "玄門正宗" ^^

第時問下d 小朋友, 佢可能答唔到你乜野叫 鐵甲萬能俠(斷層,就算上youtube 睇都投入唔到)

但係問佢transformer , 佢"可能" 答到你有隻野叫 "柯柏文" (可能仲有電影 ,比較容易接觸)

(個人意見,歡迎討論下,不過好似騎劫左樓主個 post.....)
哈哈 !!
我同你啱啱調轉 ~~
我以前玩開 合金魂的
不過,放哂勒, 全心全意 一生變形 ...
mhfonana 發表於 14-10-2013 04:11 PM

我同你相反曬..{:1_203:}

我之前有超過30隻柯柏文.........
又有car robot 福仔.但玩下玩下好像為儲而買........炒價又要買.....全個display 櫃係紅色....
開始冇引... 但我幾like G1 , 所以見mp 出g1 車隊, 真係想買返.............

現在女友中意我玩合金多過tf , 我自己都覺.....
今個月女友先買左隻15機俾我.......我中意合金玩具多d

原來我仲keep 住隻g1  six shot
我對第3廠tf冇乜feel
我同你相反曬..

我之前有超過30隻柯柏文.........
又有car robot 福仔.但玩下玩下好像為儲 ...
六神 發表於 14-10-2013 04:35 PM

好鬼死正呀你 !
畢竟玩左咁多年, 我都叫識節制架勒,唔駛擔心我 ^^哈哈 !
有時見D 野冇買但係升哂炒價, 都唔會高追 ~
我有得玩就玩果D 人黎

見太多係咁買(完全冇考慮自己經濟),買完玩都未玩過就冇錢迫住放呢類人 {:2_289:}