Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Toy Hunters VIP購買及預訂詳情:《鐵甲奇俠3》:1:6比例Midas (Mark XXI)

i think tonoght so big la!!!{:1_231:}
放工時間應該爆{:1_222:}
有無師兄肯願意原價加多5、6魚割愛出讓mk21呢?我覺得3牛唔值!
玩具初哥哥 發表於 10-10-2013 01:49 PM

請日假都唔此六魚啦 :38:
剛剛下午2點30買完mk21 完全唔使排 開左3個櫃檯 全開應該有6一7個 比明天的ching參考下
剛剛下午2點30買完mk21 完全唔使排 開左3個櫃檯 全開應該有6一7個 比明天的ching參考下
harowai 發表於 10-10-2013 02:34 PM

謝謝ching報料~希望今晚放工時間唔洗排太耐啦~~:38:
剛攞左,唔洗排~~正~~
睇0黎買mark21唔使點等~~~
連日的憂慮一掃而空~~~{:2_329:}
回復 42# bigbelly_2008

Ok email me: kennethchoi1241@gmail.com
回復 83# 任俠

VIP就係咁暢通, 唔知星期六日非VIP果時有冇咁快攪掂, 真係好難講喇~
回復 85# ek080512

我諗睇埋6:30 放工時間後先知是否暢通    ~~
回復 86# E神

ching應該唔使太擔心 今日vip單數 得7xx人 如果佢開晒所有櫃檯 應該ok
小弟買果時得3個櫃檯 10分鐘時間都見佢清左10個客
想請問各位 CHING, 抽到買MK21 的是現貨還是落訂 ??  因網上已見有人放,仲好高價 !
現貨 保養單14號 開始計 有T shirt 同 catalog跟
回復 84# 789741963

789741963 大大, 我很想買MARK 21, 可以幫幫忙嗎?
回復  任俠

VIP就係咁暢通, 唔知星期六日非VIP果時有冇咁快攪掂, 真係好難講喇~
ek080512 發表於 10-10-2013 03:30 PM

收銀多左3倍 速度一定快左好多