Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Toy Hunters VIP購買及預訂詳情:《鐵甲奇俠3》:1:6比例Midas (Mark XXI)

非VIP顧客亦可率先預訂Hot Toys全新推出的《鐵甲奇俠3》:1:6比例Igor (Mark XXXVIII)珍藏人偶。 有無師兄想買?我12/10去買 MARK 21 MIDAS,一齊去(FREE){:1_208:}
師兄, 數就係咁計, 但明天同後天都係正常開工日, 可能好多人放工後先去.
audiokids 發表於 9-10-2013 04:10 PM

咪就係!
你估d人個個唔使返工咩?! 班玩具鋪老細就得者!
大部份人收工後就去,  逼都係果幾個鐘, 預左都係排
不過收銀機多左,同分左兩日vip..點都會好過兆萬掛
回復 32# 789741963

沒收信,去排隊買?
非VIP顧客亦可率先預訂Hot Toys全新推出的《鐵甲奇俠3》:1:6比例Igor (Mark XXXVIII)珍藏人偶。 有無師兄 ...
789741963 發表於 9-10-2013 07:59 PM

師兄, SB 係未公開開放, 你帶朋友入去可以嗎?
今晚問過HT員工!
信和新舖SB原來暫時沒有EPS,
所以去購買MK21&預訂MK38記得帶夠錢,
或許用信用卡!
咁請問有無人知 "兆萬" 間舖 keep 唔 keep ? 如果唔租, 不如叫 enterbay 租左佢.
回復 22# neo.L

Ching,
我同你一樣。。。。
原本想星期四下午去。。。。
但我雙數,,,,星期五一早約左去廸廸尼。。。
到時要拎住隻21去玩鬼屋。。。。。
激死。。。。
頭像被屏蔽
回復 34# Neymar

我有信,益下人,無謴炒
信和20�F 開1:00pm收9:00pm
wongyingying 發表於 9-10-2013 07:57 PM

放工後出發。
回復 40# 789741963

好想買,可以幫手嗎?
回復 40# 789741963
Ching,我想買mk21多d,有無可能?利申:純自儲!:79:
回復  789741963
Ching,我想買mk21多d,有無可能?利申:純自儲!
玩具初哥哥 發表於 10-10-2013 01:51 AM

我兩隻都想買呀,而家差佢同mark 7BD....有無師兄仗義相助..
我要m21,有無師兄願意相助😭😭😭
非VIP顧客亦可率先預訂Hot Toys全新推出的《鐵甲奇俠3》:1:6比例Igor (Mark XXXVIII)珍藏人偶。 有無師兄 ...
789741963 發表於 9-10-2013 07:59 PM

Facebook寫14號先正式開張!