Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Toy Hunters VIP購買及預訂詳情:《鐵甲奇俠3》:1:6比例Midas (Mark XXI)

see u guys on Fri :34:
咁到時應該落兆萬定係落信和訂呢隻呀?
假設 VIP 1500 人,一半即 750人,當 HT 開門時間一至十,唔計最後一個鐘,只計九小時,即每小時要處理 84 個人左右,如果真的有六個收銀,每人只需每小時招待 14 個人左右,照計應該不用排太久,當然,如果少人用信用咭便會更加快。
假設 VIP 1500 人,一半即 750人,當 HT 開門時間一至十,唔計最後一個鐘,只計九小時,即每小時要處理 84  ...
hk小文 發表於 9-10-2013 04:02 PM

師兄, 數就係咁計, 但明天同後天都係正常開工日, 可能好多人放工後先去.
Now I am extremely disappointed that I am not able to get Midas.  I also lost out the chance to become member.........
假設 VIP 1500 人,一半即 750人,當 HT 開門時間一至十,唔計最後一個鐘,只計九小時,即每小時要處理 84  ...
hk小文 發表於 9-10-2013 04:02 PM

等部電梯先恐怖, 條街又多人, 未有 secret Base, 等部電梯已經等好耐
救命,我逄星期四放假,諗住去訂啦……點知我係雙數,食左屎……

其實係買完21可以"即時"預訂Igor定"將來"可以率先預訂?
救命,我逄星期四放假,諗住去訂啦……點知我係雙數,食左屎……
neo.L 發表於 9-10-2013 04:26 PM

x2 ..........................................
正呀.....希望抽中會籍呀,
真係有錢都做唔到.

新會籍係永久定有時限?  老板先前好似話想有不同VIP Levels.  今次純抽唔使連買十隻八隻, 我估可能有唔同...

再加VIP, 希望HT佢地會攪網購, 唔係就有排排街.
Ching, 請問知唔知再抽中VIP的機會有幾多?
咁即係信和幾樓??
想問下佢新店地址同幾點開舖
頭像被屏蔽