Toysdaily 玩具日報

查看: 10645|回復: 47

[個人收藏] batman 1/4"

開此post原意為了分享一下,不想起事端,刪除敏感字眼及圖片,希望大家不要誤會不是想比較及分勝負,始終影相都會有變形、視差、角度不同等等,根本無得比較,自己喜歡就可以了,兩個我都喜歡,只是eb要自己加工修飾一下罷了

不想班門弄斧,只想和大家分享自然光下的一面

同場加影

hottoys這個頭雕真的一讚,enterbay的始終上一兩年產物,細緻度不足,希望競爭下越來越會有高水準表現
加少少正常的燈光,相似度可算是九成九

enterbay batman,普通燈光睇無乜睇頭

加返少少燈光,效果好好多

可配hottoys頭雕

EB頭雕但也不差,深眼窩粗眉似掌握較似。

今次Bill没有如往常的立即出圖还擊HT,相信他也自覺自己完全
敗了呢!下一回合再來吧。努力呀!:67:

"與其浪費時間在唔等駛的功能,倒不如反樸歸真做好每個FIGURE.......":71:
這句話感動我了:$
頭像被屏蔽
29號單........等待中:unhappy::79:
二顆頭雕都還不錯看
29號單........等待中
Andrewbacigill 發表於 28-9-2013 01:36 AM

問過兩次,ht話要等多一至兩個月,但又唔見有人排隊攞貨,咁係唔係表示29號單重未生產好???
BILLBILL有心攪GIMMICK,不如攪好個BODY同配件先,我隻1/4JOKER,除左個頭驚喜之外,個BODY其實幾驚嚇,又軟又化學,打好個底,先有本錢同人爭架:74:
回復 2# 船頭尺

EB出先,始終都係一兩年前的產物,期望會越來越進步吧
回復 4# 南斗水鳥拳

高興還有知音人,希望BILLBILL正面態度面對不同意見吧
回復 7# 布魯斯偉恩

不過對我黎講只是BONUS,暫未有身同衫配 :$
回復 9# adidas

我最終無入JOKER,真係接受唔到這個價還是膠鞋一對,硬係爭D咁:help:
回復  船頭尺

EB出先,始終都係一兩年前的產物,期望會越來越進步吧
交叉人 發表於 30-9-2013 01:00 AM

認同!如果用兩年前產物比,有欠公平!其實EB個隻算出得唔錯!
hot記呢隻1:4BATMAN真係完爆EB:71: