Toysdaily 玩具日報

查看: 30083|回復: 115

[玩具攝影] 聖衣神話地妖星 - 冥蝶繆華麗登場!!!

2013年9月地妖星 - 冥蝶繆推出了, 呢隻冥蝶屬於冥界編角色, 雖然只是一般奸角, 但當時出場就被其艷麗的造型及翅膀所吸引了...............:) 由極為嘔心的蟲卵, 變身成為艷麗的蝴蝶.........造型設計真的十分出色呢............令人印象更加深刻.............:$
講返今次呢隻魂限冥蝶造型及設計已算不錯, 而且其焦點所在的蝴蝶翅膀亦用上透明物料打造, 在燈光透射下真的十分華麗..........:love: 配件及手型雖是標準貨色, 但就附送了一條變身成蝴蝶之前的巨蟲, 造功絕不遜色呢.........:71: 整體上冥蝶都算是比較特別的角色, 期望廠商以後都可以出多一些其他角色, 令神話角色更加豐富呢~:handshake:

魂限BOXART設計好配合冥蝶, 色彩華麗非常~

盒內包裝配件一覽~

人物焦點所在 - 透明之蝴蝶翅膀~

先黎地妖星星座形態~

星座形能算是十分出色呢~

進化成蝴蝶之前的巨蟲~

裝上翅膀後成隻型仔晒~

透明設計十分華麗~

今次終於可以排第一...
:he:
今次終於可以排第一...
小堅 發表於 25-9-2013 11:59 PM

係呀, 好快呀小堅......................:71:
頭像被屏蔽
我好鬼鐘意佢隻眼~設計得幾特別
終於等到佢啦:$
希望有生之年苯大會出埋其他冥鬥
法官,埃及,船夫等等
終於等到佢啦
法官,埃及,船夫等等
卡妙 發表於 26-9-2013 12:16 AM

呢幾隻我都有興趣入...
頭像被屏蔽
多謝師兄分享靚圖, 這隻真的不錯:handshake: , 可惜沒訂 :unhappy:
哩隻都幾狠靚:35:, 好彩我唔中神話啫!! {:1_203:}
我好鬼鐘意佢隻眼~設計得幾特別
EricBanana 發表於 26-9-2013 12:07 AM

係呀, 真係好正..........所以亦係我喜愛的另類角色之一, 唔洗次次都係主角........可以出多d其他角色更好呀~:78:
終於等到佢啦
法官,埃及,船夫等等
卡妙 發表於 26-9-2013 12:16 AM

ME2呀, 真係好希望笨大可以出到多d其他角色............唔洗咁悶呀~:)
呢幾隻我都有興趣入...
小堅 發表於 26-9-2013 12:18 AM

其實好多其他經典角色都好多人期待呢...........希望可以實現啦~:$
多謝師兄分享靚圖, 這隻真的不錯 , 可惜沒訂
mythsgod 發表於 26-9-2013 12:22 AM

係呢, 少數正角..................好難得的.........希望你遲d可以好價入到啦~:71:
哩隻都幾狠靚, 好彩我唔中神話啫!!
可變戰士 發表於 26-9-2013 12:28 AM

宜家入啦............你玩住限定先啦...............{:1_203:}
好正架...............:57:
媽~好毒呀~~~~~~~~~~:63:
媽~好毒呀~~~~~~~~~~
timothy276217 發表於 26-9-2013 12:51 AM

好正架TIM TIM.............快d入啦..............:75:好靚架................:57: