Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Robot 魂龍星丸特價

唉,宜家買玩具真係慘,要盒未開封就比人話怪癖,3膠4膠就要多謝鋪頭同你做QC
我買粒Pandora比女朋友都無咁煩,14日包換,唔鐘意可以簡過粒,出門口重送句"釘橋"
2手變全新的制作過程?
kevin629 發表於 2-10-2013 05:03 PM

我係講從批發運到零售商處,如果新開箱都已經雙膠,你應該冇任何辨駁理由吧,
通常俾完錢可以當住店員面前開盒check是否齊件,咁可以順便check是否雙膠內盒,
如都係雙膠應該都冇任何辨駁理由吧
今晚出mk睇睇咩境先~~~~~~~~
邊個話雙膠紙一定o係二手嫁?
我買咁耐玩具成日都有嫁啦, 邊個話雙膠紙一定o係二手嫁? 尋仇佬就另計呀下:67:
我買咁耐玩具成日都有嫁啦, 邊個話雙膠紙一定o係二手嫁? 尋仇佬就另計呀下:67:
唉,宜家買玩具真係慘,要盒未開封就比人話怪癖,3膠4膠就要多謝鋪頭同你做QC
我買粒Pandora比女朋友都無咁 ...
pclwong 發表於 2-10-2013 07:07 PM

如果女朋友係師兄你張相頭果位翠如bb,咁送乜都無所謂呀:shy:

唔好即刻轉張余慕蓮呀:blame:
我買咁耐玩具成日都有嫁啦, 邊個話雙膠紙一定o係二手嫁? 尋仇佬就另計呀下
AK30 發表於 3-10-2013 03:54 PM

真係無計, 依家雙膠紙一定係鋪頭開晒幫你做QC造成
仲要無得幾多日內包換, 叫D鋪頭執晒佢算啦:38:
頭像被屏蔽
今天路過頑皮仔, 看到特價品, 我那刻的時間停頓了 ! 心想:"嘩! 大特賣,  龍星丸 3魚2蟹, 日版, 還 ...
mythsgod 發表於 3-10-2013 08:45 PM

同樣既貨有單膠同雙膠有咩出奇,check qc 都唔會成批check,
只係你係咪咁岩遇到,我見過孤X1箱shf入面有半箱雙膠,半箱單膠添啦,
大大你一定要搵處女單膠咁冇計啦,如認定雙膠就"1000%"係2手咁我再講多都冇用,
祝大大好運
再問一句,萬一真係成批貨雙膠(係連去sogo買都雙膠,即全批無論咩版都係雙膠),
大大會選擇唔玩定照買
頭像被屏蔽
就算頑皮仔
亦經常o係 faceboook 講介意雙膠紙的請去第二 d 地方幫襯
雙膠紙並不一定100%等於二手應該大家都知的......
昨晚見最平3魚2~~~~~~~~~~~~~~~
師兄, 放輕鬆點, 不用每次都那麼激動的! 討論可以激烈, 但不用激動!  

我從來都沒說師兄你的言論 ...
mythsgod 發表於 4-10-2013 09:48 AM

我並不是那2間的粉絲,我都係睇價錢買野,邊度平去邊買,不過大大既言論,
令我覺得你非單膠不買,所以講,我冇咁執著單,雙膠,果次見到各半箱單膠雙膠,
係咁岩新開箱就已經見到有啦,唔需要逐盒簡,我冇咁高要求,買左開出黎玩都會花架啦
睇大大回覆應該唔似香港人
樓上兩位大大,你地因為一件玩具而發生口角,已經算係俾玩具玩緊,我地要一齊玩佢地(玩具)先啱 {:1_196:}