Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] maketoys 建造派 終於入貨了

回復 86# 可變戰士

大大若果俾你選擇 有TFC 大力神 TFC 空派 和FANSPROJECT 戰鬥派
你會買邊隻呢 :unhappy:
回復 78# 可變戰士

C hing 隻Bruticus左腳炮個位好似變錯咗~~~~
回復  可變戰士

大大若果俾你選擇 有TFC 大力神 TFC 空派 和FANSPROJECT 戰鬥派
你會買邊隻呢 : ...
tat5845cat 發表於 4/10/2013 10:54 PM

TFC大力神曾經買過, 一出Maketoys就放咗! 隻色唔掂, 6個盒易好難收藏! :68:

TFC空派個人覺得出得麻麻地! :unhappy:

3個嚟講只有揀Fansproject 戰鬥派. 實在不二之選. :75:
回復  可變戰士

C hing 隻Bruticus左腳炮個位好似變錯咗~~~~
Lilith 發表於 4/10/2013 11:11 PM

{:1_236:} 吓.......... 原來變錯咗o架!?

多謝大大提醒, 你唔講真係唔豬! :Q
回復 93# 可變戰士

{:1_202:}
    Thx 大大 戰鬥派等我
比我之前訂貴咗一條魚左右, 但價格尚可接受. 因為都係好正.

你知唔知上一套25週年+Fansproje ...
可變戰士 發表於 3-10-2013 11:29 PM

師兄我只可在戰鬥派和建造派二選一,你會建議買邊隻?thx
回復 96# raychan

大大唔知你有冇maketoys 既建造派未  
如未有必入左佢先
:43:
回復  raychan

大大唔知你有冇maketoys 既建造派未  
如未有必入左佢先
tat5845cat 發表於 6-10-2013 07:05 PM

我兩隻都未有,所以很難選擇
回復 98# raychan

咁大大一定要買maketoys 版既 型好多呢:34:
但買咩色就睇下大大啦
我諗會買綠色先,聽日要check check價
師兄我只可在戰鬥派和建造派二選一,你會建議買邊隻?thx
raychan 發表於 6/10/2013 06:31 PM

講做型首選Maketoys建造派, 次選戰鬥派.

講價錢首選戰鬥派, 次選Maketoys建造派.