Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] maketoys 建造派 終於入貨了

唔爭在入埋嚟套, 中間嗰隻就開訂呢!!
可變戰士 發表於 18-9-2013 12:29 PM

大大呢個幾錢?
大大呢個幾錢?
sumissum 發表於 19/9/2013 10:39 AM

手手腳腳4架跑車各4魚8草, 中間個貨櫃車擒日先開訂, 個價就仲未知住. :(
手手腳腳4架跑車各4魚8草, 中間個貨櫃車擒日先開訂, 個價就仲未知住.
可變戰士 發表於 19-9-2013 11:15 AM

大大,呢個係訂價定現貨價,係咪油麻地買?thx
大大,呢個係訂價定現貨價,係咪油麻地買?thx
raychan 發表於 19/9/2013 11:28 AM

訂價嚟! 現貨見到賣5魚兩草, 不過唔知知齊唔齊款喎!

我可能一陣都出油麻地訂中間架貨櫃, 幫你留意下. {:1_203:}
訂價嚟! 現貨見到賣5魚兩草, 不過唔知知齊唔齊款喎!

我可能一陣都出油麻地訂中間架貨櫃, 幫 ...
可變戰士 發表於 19-9-2013 12:08 PM

可告知小弟邊到訂嗎?我對中間貨櫃好有興趣
可告知小弟邊到訂嗎?我對中間貨櫃好有興趣
sumissum 發表於 19/9/2013 01:16 PM

今日佢唔開鋪, 天日先......!! :(   

中秋節快樂! {:1_235:}
今日佢唔開鋪, 天日先......!!     

中秋節快樂!
可變戰士 發表於 19-9-2013 01:30 PM

Ok thx 可變兄!

應該係煙屎店入面嗎?
頭像被屏蔽
Ok thx 可變兄!

應該係煙屎店入面嗎?
sumissum 發表於 19/9/2013 01:33 PM

不用客氣! 對啊! 現時點2樓! :77:

師兄 是否 西經站 訂? 印象中那兒只有2間主打 變形金剛 又多貨的!
mythsgod 發表於 19/9/2013 01:34 PM

我淨係去a字頭嗰間訂老變, 個老細都幾好! :71:
Ok thx 可變兄!

應該係煙屎店入面嗎?
sumissum 發表於 19/9/2013 01:33 PM

抱歉!已訂第2批主體, 收2魚訂, 全數係11魚5隻蟹蟹! 出年1月出貨. :die:
抱歉!已訂第2批主體, 收2魚訂, 全數係11魚5隻蟹蟹! 出年1月出貨.
可變戰士 發表於 30-9-2013 10:54 PM

可變兄可否講清楚鋪位,我搵唔到有得訂
可變兄可否講清楚鋪位,我搵唔到有得訂
sumissum 發表於 30/9/2013 10:57 PM

油麻地現時點2樓陸8室. 上電梯右手邊轉彎行前少少.

我上星期六晚先去訂, 已趕唔切訂第一批! 希望你都係同我一樣第2批貨到喇! :71:
油麻地現時點2樓陸8室. 上電梯右手邊轉彎行前少少.

我上星期六晚先去訂, 已趕唔切訂第一批! 希望你 ...
可變戰士 發表於 30-9-2013 11:05 PM

可變兄,第一水同第二水係唔係一樣價錢既呢?
可變兄,第一水同第二水係唔係一樣價錢既呢?
sumissum 發表於 1/10/2013 11:20 AM

第一水同第二水應該一樣價錢, 只係出貨量問題先分2批到, 老細話都係相差一個星期左右, 實質我都唔敢話實. {:2_326:}
第一水同第二水應該一樣價錢, 只係出貨量問題先分2批到, 老細話都係相差一個星期左右, 實質我都唔敢話 ...
可變戰士 發表於 1-10-2013 12:05 PM

情報太有用,但要今晚8點後先去到落訂,希望未關鋪