Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] maketoys 建造派 終於入貨了

呢隻建造派真係正到無朋友
Ching入埋Maketoys嘅Tanker Series啦,好正架!

仲有最新嘅Novae Prime,正到不行!:36:
唔爭在入埋嚟套, 中間嗰隻就開訂呢!! :p

Ching入埋Maketoys嘅Tanker Series啦,好正架!

仲有最新嘅Novae Prime,正到不行!:36:
回復 19# 你好

我而家想買隻柯柏文襯建造派,請問是否只得隻河森正治版得呢?

唔爭在入埋嚟套, 中間嗰隻就開訂呢!!
可變戰士 發表於 18-9-2013 12:29 PM

太貴了.........150..........usd........:Q
回復 14# 金魚光1

佢雖然係貴過某D合金,以價錢嚟講真係貴咗少少,但設計真係無得輸,如果佢真係要做合金下半身係承受唔到,我已經好耐無玩玩具而覺得滿足,但我玩完呢隻嘢之後竟然有呢重感覺,所以呢∼引用某位師兄的話        有買貴,無買錯

利申:合金控一名
仲有無多個好人介紹我識呀!:help:
唔爭在入埋嚟套, 中間嗰隻就開訂呢!!
可變戰士 發表於 18-9-2013 12:29 PM

師兄,呢低set係咩嚟?
回復  你好

我而家想買隻柯柏文襯建造派,請問是否只得隻河森正治版得呢?

太貴了....... ...
j.w 發表於 18/9/2013 02:31 PM

建造派拍埋河森正治版文哥係最啱比例! 而且又唔算好貴, 買得過! :71:
師兄,呢低set係咩嚟?
raychan 發表於 18/9/2013 03:00 PM

http://www.youtube.com/watch?v=P0TlZ6VXm9s

睇完大大你就知邊個好揪啲! :p

今日黃昏先見到佢開訂, 最快天日先可以出去訂. :26:
睇完大大你就知邊個好揪啲!

今日黃昏先見到佢開訂, 最快天日先可以出去訂.
可變戰士 發表於 18-9-2013 09:50 PM

大大,佢都係MT出品?點解官網見唔到?
Not MT 係Fansproject出既
大大,佢都係MT出品?點解官網見唔到?
raychan 發表於 18/9/2013 10:07 PM

freddyckk大答鳥, 係Fansproject出品. {:1_203:}
Thx 兩位大大,另在MT網見到隻應該係合体既,揸住把箭都好型
Thx 兩位大大,另在MT網見到隻應該係合体既,揸住把箭都好型
raychan 發表於 18/9/2013 10:53 PM

暫時睇得灰模, 等埋佢上色先考慮. {:1_220:}