Toysdaily 玩具日報

查看: 8065|回復: 14

[玩具報告] 是但影~~~SDX 超越之龍SR

我最怕就是玩具有部件是電鍍,結果這只SR用了全電鍍。不出所料,玩完後已相繼有電鍍部件受損,只可說這玩具只可遠觀,不而遊玩。至於機体由於自己也不太熟悉,就不作介紹了。

盒面及盒背。

正面及背面相,肩膀上的關節位非常緊,建議組合肩膀時先不要裝上背包和拆下頭甲。

武器篇!

變身,龍形態!

背部部件可拆下變成獨立的飛龍。

總結,和其他SDX系列一樣,素体活動性OK,裝上甲後近乎不可動,不過有愛玩家相信絕不介意。還有,除了電鍍之外,本機很多部份都非常尖,玩時要特別留意!

謝謝觀賞。:64:
我重未得閑開呀:no:
都看不到圖...
看來這隻拿到真的是要小心玩
:he::he::he:。。。。。。。。。進步左wor...。。。。大師:handshake:
d 隻 超越之龍SR 已經比之前出既 超越之龍 好好多 ... 起碼 手掌/拳頭 都有 電鍍 !! :36:
靚就靚啦....不過全電鍍真係驚玩兩玩花鬼晒....而且要一牛仲要唔可以盡情把玩齋display....仲爭扎緊...
越影越有水準:71:
我重未得閑開呀
Nu-RX93 發表於 8-9-2013 10:06 PM

C兄~~~早開早享受~~~遲開唔好受~~~:75:
都看不到圖...
看來這隻拿到真的是要小心玩
肉圓 發表於 8-9-2013 11:34 PM

係呀~~~時得時唔得~~~總之小心玩啦~~~:60:
。。。。。。。。。進步左wor...。。。。大師
滴滴仔 發表於 9-9-2013 10:12 AM

多謝指導~~~~:handshake:

我會再練習~~~不過影一次真係好花時間~~~:49:
d 隻 超越之龍SR 已經比之前出既 超越之龍 好好多 ... 起碼 手掌/拳頭 都有 電鍍 !!
Vince 發表於 9-9-2013 10:16 AM

係就係好好多~~~不過電鍍野~~~我認真麻麻~~~:76:

有D手都冇電鍍~~~不過真係好過超越之龍~~~:71:
靚就靚啦....不過全電鍍真係驚玩兩玩花鬼晒....而且要一牛仲要唔可以盡情把玩齋display....仲爭扎緊...
tonantony 發表於 9-9-2013 02:49 PM

如果有愛~~~買啦唔好諗~~~:75:
越影越有水準
williamhychan 發表於 10-9-2013 01:35 PM

全靠您地~~~~THANK YOU SO MUCH~~~:love:
真係好有水準...被起舊個隻靚好多...但價錢實在係... :67:
真係好有水準...被起舊個隻靚好多...但價錢實在係...
selmers2 發表於 11-9-2013 12:50 AM

呢隻我都唔知叫唔叫物以稀為貴~~~無愛的可以無視~~~有愛就即入~~~:71: