Toysdaily 玩具日報

查看: 13576|回復: 66

[改造交流] IRONMAN 3 - 紐約事件後的Tony Stark [劣圖注意]

另一期待已久作品,上星期第一時間由好友代取,馬上進行改做行動,希望能呈現Tony經歷紐約事件後嘅感覺俾大家...!!

謝謝欣賞....!!:64:
重油之後似左!
特別係雙眼不再發呆!
師兄連眉同鬚都有重油!
GOOD JOB!!

有小小似上左粉底既感覺><maybe燈光問題
不過隻眼大左少少, 隻眼好睇左冇咁呆
thanks for sharing!!!!!!!
dreamwork兄每次改做完開post都會放一段音樂做background music再俾大家一路欣賞一路聽,
好有心!!!!!
回復 2# kimlam

謝謝師兄支持...小弟呢個係全頭重油,特別多謝眾師兄給予指點...!!
希望你會喜歡啦
回復 3# lainam516

謝謝師兄支持,我見有呢個功能就嘗試下加首歌咁囉...!!
有feel DD嘛...!!
VERY NICE CHING!!!:71:
好強既上色技巧!睇落成個唔同曬,真人一樣!師兄會唔會考慮連d頭髮都重新上過色?應該會仲好睇!
師兄果然冇令人失望, 好靚好鍾意呢個眼神, 焦慮 TONY !!! 加油呀師兄 ~~
小弟愚見

眼珠大d係好,但師兄好似畫大左,細翻少少可能會好D。另外唇上面d鬍鬚好似一高一低....
回復 8# Boris_C

Thank you my fd....!!
Thank you for yr Support!!
頭像被屏蔽

回復 9# venson8789

其實已經細到剛剛貼住眼底,因為Tony用三白眼唔係幾好睇,所以我畫細左又再加大返少少中和下;至於鬚我就油得比較隨意,無刻意去油到齊輯輯咁,anyway,謝謝師兄意思,下一次我會多加留意...!!

請你下一次再一次留言支持...!!
回復 11# 痴線得得B

謝謝師兄支持....!!
畫大瞳孔真係似好多!!!{:2_270:}
回復 14# wing1123

因為tony係大眼仔嘛...!!
就咁畫大我未試過效果有幾好,不過我嫌大貨面色太&#29174;,所以就全頭重油...!!