Toysdaily 玩具日報

查看: 3841|回復: 14

[詢問] 請問而家HT門市既Ironman系列

係咪只係得MK17同滿大人可以預訂?{:1_215:}
呢一兩日去過門市既師兄請報下料{:1_235:}
冇錯得返呢兩隻有得訂
分分鐘依個星期截埋{:2_295:}
未入mark17嘅師兄好快入喇,唔係的話遲d cut訂又後悔四圍搵單買呀。
我而家見當時冇人吼嘅mark35都有人收單,冇野係冇可能嘅。
多謝以上3位師兄報料:77:{:1_235:}我就係因為從Mk42之後都冇訂過野:79:
而家身痕發作,所以先問下大家:( 甘呢兩日出城訂Mk17先:43:
頭像被屏蔽
回復 6# EricBanana

動漫嗰幾隻得Tony 同Mark 33截咗,烏鴉同步驚雲都重有得訂
尋日問過係得MK17同滿大人可以預訂
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
隻隻Ironman 都差不多款
開始有d新意欠奉
超港人 發表於 20-8-2013 12:33 PM

Mark 17 Heart Breaker 叫做個款特別啲.
Mark 17 Heart Breaker 叫做個款特別啲.
btpod 發表於 20-8-2013 01:29 PM

都唔止17, 其實仲有好多款都好特別,例如39, 35, 38, 41等等,呢D都比較特別
之前係哩度見有位ching講mark33因為係漫畫個地位所以人氣高過mark17好多,但其實我好奇有幾多人真係有睇過原作漫畫= =
反而你話mark33係戲內出場時間+figure附tony頭雕先係瘋搶重點吧
但我個人覺得ironman要出實在可以出好多,無財力/地方都係嚴選自己最有feel果幾隻算= =
回復 13# kuno8082

其實我都覺得17靚過33,不過點解33噤快截定,一來有頭雕,二來因為有動漫特別版先噤多人訂,不過我2隻都訂晒
From now on, I start to no interest to collect the new release ironman. Save money for other issue.