Toysdaily 玩具日報

查看: 10988|回復: 36

[玩具攝影] 每X一攝 FIGMA 178 亞絲娜

終於等到亞絲娜了{:1_221:},個盒唔影啦{:1_222:},因為大家都係想睇靚女多D:DD...我明既...

先來正面照,QC滿意...:71:

本來想比大家睇得清楚D,今次用D特別方法影,不過影完覺得效果麻麻,{:1_201:}下次再改進...

跟盒兩把劍...

等左咁耐,終於重逢...:)

亞絲娜:你做乜咁早見街?{:1_213:}

恐龍:呢次做硬晚餐啦...{:1_212:}

同場加影,學校篇...{:1_226:}

下課後的約會...:love:

影住咁多先,詳細情告留比其他大大,多謝觀賞:77:
嘩……嘩……嘩…… 好正!{:1_221:}

我都等待帶亞絲娜歸家。:love:

師兄,阿絲娜左面既呢隻手怕唔怕好鬆,唔知點解我個隻插唔得實,搞到我少左個動作擺:help:
師兄,阿絲娜左面既呢隻手怕唔怕好鬆,唔知點解我個隻插唔得實,搞到我少左個動作擺
凱藍 發表於 31-7-2013 05:20 PM

我個隻都係,而家上d色上去(其他手ge插位都有上白色)加厚對手
有咩方法? 唔通要用塗改液@_@?
請問街貨多不多 ??
\校服編好正
我係信和walk in 買左最後一盒(佢話最後啦,其實都係客訂)
我等筣法 唔知會唔會出呢?
回復 3# 凱藍
手腕我都有D鬆,我用小小(真係好小)保貼,又一條好漢了...:36:
面紅生氣樣子最正∼∼∼∼∼∼!
好毒...好彩入左
今日入左亞絲娜
聽日想出去入埋桐人 請問mk仲有邊度有 同埋幾銀 唔放便報價可以PM我嗎:64:
靚相:71:

我都入左, QC唔錯
sorry 我pm唔到人
我係九龍灣入3魚8
我聽日出mk睇下幫唔幫到亞絲娜搵個老公返黎:70:
感謝師兄回答:64:
回復 8# kachun1122

一定出!!! SORRY. 係一定要出~~:34:
其實我最想要細妹~~:$