Toysdaily 玩具日報

Tony Stark Workshop派貨報料站

29下午了,但忘記是否六點呢
派到1月29日 7:30PM前
剛問過 1/29 22:xx
31號的等到冇心J喇…
回復 110# 地獄滾球

31 x2   專注Mark  21 已經唔得閒理幾時有得拎 tony
CHING們, ANY UPDATES?? THANKS
我係星期五晚(11號)問過,仲係29/1 7:30pm,
一個星期都無郁過,好似無咗派貨件事咁{:3_127:}

利申: 29/1 7:50 pm 單
唉!用咗個半月先派得4日半嘅單!
我5月4日單, 應該新年後先有{:1_229:}
小弟26號單,早幾日先收到電話,可惜當時入lift收唔到,又無打多次黎,不過都無所謂,知道就好。

星期六兩點幾去拎,無咩人排隊,見現場得返兩三箱,有個帶黑框眼鏡的店員幾好人,每一部分都解析十分詳細(d【制】收埋o係邊,點樣先唔會整爛件衫等等),可惜返屋企拆開見張檯甩油都幾嚴重,於是第二日下晝拎去換,咁o岩又係果位店員幫手搞,可能真係人少少大家唔算好忙,整個過程都好順暢,店員亦好有禮貌,未有任何不愉快事情發生,希望繼續keep住呢種態度就好,都多口問過佢,佢話雖然新舊鋪都有figure買,但日後有新貨都會o係新鋪開訂先,各位大大要留意了!

希望各位仍在等候的大大繼續期待呢隻figure吧,到拎上手的時候你就會覺得等多陣都係值得的 ^ ^
今日問過,都仲係 29/1 , 7:30pm 前
十日都無郁過 :53:
4月中訂,幾時有得攞haha
剛致電HT, Tony workshop全部日期單可取貨,謝謝。
好彩袋定單,5點收到call,收工即去,攞咗{:3_133:}
剛致電HT, Tony workshop全部日期單可取貨,謝謝。
imbun 發表於 16-10-2013 02:17 PM

全部日期?即係5月單都得?