Toysdaily 玩具日報

Tony Stark Workshop派貨報料站

岩岩拎左....但有7樣野有問題....

隻腳有膠水潰

2隻可動手都有出界既問題....

拳頭有一條痕係度.....

屈好左個塊腕甲出甲

隻腳甩色...

天日要拎去換....係咪就甘拎D有問題既野去就得架啦?
岩岩拎左....但有7樣野有問題....

隻腳有膠水潰

2隻可動手都有出界既問題....

拳頭有一條痕係度.. ...
改咩名好? 發表於 17-10-2013 04:35 PM

7處有事咁唔好彩:oh:
7處有事咁唔好彩
伏特加 發表於 17-10-2013 10:24 PM

岩岩再睇睇....再多2度有問題......
岩岩再睇睇....再多2度有問題......
改咩名好? 發表於 17-10-2013 10:44 PM

我隻tony羅斯有問題,到手時已經比人上爛左,我開唔到… 另外額頭有光油績,唔知點攪… 其他野無問題。今日攞果時問過話成盒攞去換,即係搏我唔攞。
     我隻tony羅斯有問題,到手時已經比人上爛左,我開唔到… 另外額頭有光油績,唔知點攪… 其他野無問題。今日攞果時問過話成盒攞去換,即係搏我唔攞。
小志強 發表於 17-10-2013 11:47 PM

傻X左架.....仲要抬盒野過去...我真係彩佢都傻.....我將有問題既件入左落個袋度 天日照隊比佢....我拎個時完全冇同我講...要全盒拎.....
傻X左架.....仲要抬盒野過去...我真係彩佢都傻.....我將有問題既件入左落個袋度 天日照隊比佢... ...
改咩名好? 發表於 18-10-2013 12:02 AM

我攞果時佢話有問題要成盒攞返去換,我都吓一聲… 宜家check 完,tony 個額頭令晒,黑爆
c 兄唔係WOR, 我今日拎果陣順便問埋個SALES, 佢話BODY有問題就帶BODY, PARTS有問題就帶PARTS
尋日拎左即玩,個鐵頭有油出界,隻真人手爭joint屈唔到,唔知去唔去換好。。。
另外隻鞋粒菇一隻甩到出黎,一隻甩唔到,有咩方法可以蚊出黎,而家得單腳可以著甲
c 兄唔係WOR, 我今日拎果陣順便問埋個SALES, 佢話BODY有問題就帶BODY, PARTS有問題就帶PARTS
siumy 發表於 18-10-2013 09:19 AM

咁我都淨係拎個頭去換,thank you 師兄

張枱被人跌崩角,M4頭同其中一隻手勁花
So Sad……
另外所有肘關節超緊,師兄們都一樣嗎?
真係好驚屈斷
張枱被人跌崩角,M4頭同其中一隻手勁花
So Sad……
另外所有肘關節超緊,師兄們都一樣嗎?
真係好驚 ...
saimuipa 發表於 18-10-2013 12:17 PM

我隻右手關節都幾實....但最大問題係.....出界甩色.....咪都齊....

去左,唔肯換,佢地兩個職員都見到個問題,傳到第三個佢話淨換爛同崩,上色隻隻都有類似問題,所以冇得換,攞舊擦膠擦幾下就算……… 真係好過去搶
額頭光油漬其實係個吸索壓得太貼頭雕所至,我唔只一個係咁……
回復 148# 小志強

HT QC 同售後服務真係不知所謂, 有3A 一半就差吾多, 我隻重未攞 ... 有D驚 ...
回復  小志強

HT QC 同售後服務真係不知所謂, 有3A 一半就差吾多, 我隻重未攞 ... 有D驚 ...
KC@toys 發表於 18-10-2013 07:42 PM

已發電郵致消費者委員會,等回覆。我都係怕麻煩既香港人,但相信相關機構先可以制衡,所以鄭中基話齋我別無選擇。