Toysdaily 玩具日報

Tony Stark Workshop派貨報料站

回復 151# 小志強

希望你獲得公平對代 :71:
上色既問題,唔應該轉嫁買家身上,生產商應該確認貨品質量。我投訴因為聽到佢地講洗唔洗寫report. 我有理由相信佢地唔想麻煩而唔換。兩個職員都認為有問題,搞唔掂到第三個職員講話上色問題冇得換…咁希望投訴之後香港仲有公義存在。
上色既問題,唔應該轉嫁買家身上,生產商應該確認貨品質量。我投訴因為聽到佢地講洗唔洗寫report. 我有理由 ...
小志強 發表於 18-10-2013 08:32 PM

師兄...你幾點換...我尋日3點幾個時換上色有問題既件....都換到

可能係我之後....攪到佢地唔肯再換呢D件....

師兄...你幾點換...我尋日3點幾個時換上色有問題既件....都換到

可能係我之後....攪到佢地唔肯 ...
改咩名好? 發表於 19-10-2013 12:21 PM

我果時5點左右…
上色問題好似好常見
但有冇人有關節郁唔到/arc reactor著唔到/地台裝完卡實左拆唔到 呢d問題...
我一次過遇到晒咁多問題{:1_198:}
師兄們 我想問下個3件樓梯係咪一條氣花咁嫁?thanks
師兄們 我想問下個3件樓梯係咪一條氣花咁嫁?thanks
samsam2950 發表於 27-10-2013 06:42 PM

正常,因為有做舊化。
回復 159# audiokids

多謝師兄解答~
岩岩玩完..想拆電果時..TONY背後果倨電池蓋個十字螺絲頭好似滑左啞咁..好難"嬲"..我都係格硬"嬲"先"嬲"到...不過個電池蓋同粒螺絲連埋分唔開..是不是正常呢??
謝謝
各位師兄,尋晚七點幾收到電話,Hall of Armor都開始派貨了。
各位師兄,尋晚七點幾收到電話,Hall of Armor都開始派貨了。
mini_tango 發表於 6-11-2013 12:35 PM

Copy from facebook:
Hot Toys - DS001 - Iron Man 3 : 1/6th scale Hall of Armor Collectible Set 到貨喇 ~ ! DS001A – Hall of Armor (Set of 1)早前預訂o既顧客們可以憑訂單到Hot Toys-Secret Base取貨喇 !
DS001B – Hall of Armor (Set of 4) 早前於2013年1月21日或之前預訂o既顧客們可以憑訂單到Hot Toys-Secret Base取貨喇 !
DS001C – Hall of Armor (Set of 7) 早前於2013年1月3日或之前預訂o既顧客們可以憑訂單到Hot Toys-Secret Base取貨喇 !
見到ching以上d問題, 油得好差.
好擔心, 我下星期會去拎.
不過我都估到HOT Toys d staff 又會咁同我講. " 係咁架拿, 全部都係咁, 正常架. 正常問題, 工廠大貨係咁, 吾使換 我開番d有問題的貨俾你睇下. 你d貨其實好好架拿.
最近Hot Toys's Quality Control 好差, 都時常要更換. 我之前多數一次 ok.
上色問題好似好常
yes because too many ching buy their product
見到ching以上d問題, 油得好差.
好擔心, 我下星期會去拎.
不過我都估到HOT Toys d staff 又會咁同我講. " ...
BESTOFANDY 發表於 15-11-2013 01:57 AM

唔知幾時開始,攞貨就要預咗要換!
唔洗換間直好似中頭獎,少少defect 接受到唔洗換就係二獎!
QC做好d HT 同 client 都會有好處!