Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 龍星丸 & SR三一又劈價

SR唔使訂la, 帝皇萬能俠下場同三一都係插...

隻SR帝皇末賣已跳
taken 發表於 30-8-2013 11:27 AM

隻帝王真係.......................... , 差點想訂, 都係等買現貨好了
SR唔使訂la, 帝皇萬能俠下場同三一都係插...

隻SR帝皇末賣已跳
taken 發表於 30-8-2013 11:27 AM

其實SR系列日網一般都係25%至30%off嘅,多過30% off先算係開始插,而香港舖頭開訂都係呢個價加50蚊左右,因為網購嘅運費就算買得再多拉均計都每隻要約50蚊,如買一隻分分鐘運費都150蚊,不過呢啲都係我個人意見啫…:77:

但係居然有舖頭做日版3魚6咁就真係插咗少少喇!:(
回復 56# kinis

5月尾果時o係信和神話訂架:cool:
生活艱苦,你點會明現在的合理價格
今日下午洗衣街落貨,大大話話三四十箱龍星,多貨到嘔,隻野配色真係唔多掂,大插水可能係遲早o既事
黎緊仲會出鍍金ver.
而家d街貨更加大檸樂鳥:80:
呢類貨行貨通常係咪要食死貨? 係既話無得同日版比, 精x幾大都扮睇唔到
fatcheong 發表於 27-8-2013 05:04 PM

how about 一樓?

U need fair :78:
Sorry, 可能我表達得不好,我的意思係,如果是貨源問題,求過放供,價錢貴左,很合理!
但如果是因為代 ...
步京暈 發表於 27-8-2013 09:09 PM

U must pre-order ?

U must buy ?

U ready dont know how to run a business :78:
樓主大, thanks for your info.

希望你睇開d, 其實你幫零售找嘅數, 唔只係食死貨, 你要計, 你還幫 ...
ToyKnife 發表於 27-8-2013 11:00 PM

agree ~:78:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我想申報,我不是魔神英雄傳的fans,所以沒有訂度。
當然明白,營商是有一定的成本,不賺錢,不能生存 ...
步京暈 發表於 27-8-2013 11:11 PM

suggest U dont buy / pre-order toys or everythings in this world

dont go to eat outside , dont by bus , mtr ,ship .......

dont spend money , whole world are run by this method :78:
如果覺得訂貨可能會比現貨貴, 便當一個機會主義者, 出貨後才買! 如果怕不訂貨會沒貨拿/現貨價被炒高, 便只好乖乖的訂, 中伏了, 便記著那間店舖好了 (孤仔 我會記住你的  ) mythsgod 發表於 27-8-2013 11:57 PM

:50::50::50::50::50:..............................................
頭像被屏蔽
昨晚老銅又劈SR三一,只需三舊六,現在應改,”早訂早享受,唔訂平一舊”
步京暈 發表於 30-8-2013 08:52 AM

:34::34::DD:DD good ~
560都唔係一扭訂價...
佢應該係講另一間...
小堅 發表於 29-8-2013 02:49 PM

另一間訂價498
如果有四百頭我即入~~~~~~~~