Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 龍星丸 & SR三一又劈價

師兄, 玩具店是否要吃死貨, 其實你根本不用理會, 你只需要看的是那件玩具賣的價格是多少吧! 如果全港都 ...
mythsgod 發表於 27-8-2013 11:57 PM

訂個時已經不再需要留意玩具價錢吧,之後買平買貴都唔關事自己會好過一點
明明係買件玩具番屋企開開心玩都可以計咁多野.. 我都唔明....咁咩先係公平..
咁人地賣唔晒個D 貨應該要點處理呢..不如你教下我地啦
樓主直頭想店家直接批價俾佢,錢你唔好賺,食自己啦

巴士夠成日話營運成本上升而加價,咁你係咪唔搭巴士,
日日行路出去先
玩具店大戰又開始,老銅昨晚以四舊八出擊,未知蒸粉同一樓怎樣還手?
最慘之前在這兩間,訂了貨的brother, ...
步京暈 發表於 27-8-2013 04:40 PM

出POST前最好做下功課先...
1. 百厭仔個價未至於要令訂左既人去撻訂...
2. 精口我唔知,不過訂開一扭既朋友都知,如果現貨有減,訂個班人照減...
:38:
亞米亞米訂的...所以都唔理咁多了...

計埋運費好似仲平過呢個價好多.
出POST前最好做下功課先...
1. 百厭仔個價未至於要令訂左既人去撻訂...
2. 精口我唔知,不過訂開一扭 ...
小堅 發表於 28-8-2013 01:00 AM

其實一扭我試過現貨平過訂貨但佢無減返的, 係ex星矢:(
其實一扭我試過現貨平過訂貨但佢無減返的, 係ex星矢
fatcheong 發表於 28-8-2013 10:39 AM

唔係喎...
我訂左咁耐都有減...
無論近期既EX紫龍、DX海皇...
再對上兩個月既SHF奧丁...
全部都係以平過訂既現貨價畀我...
頭像被屏蔽
唔係喎...
我訂左咁耐都有減...
全部都係以 ...
小堅 發表於 28-8-2013 10:49 AM

我反而冇減喎 ex小強 shf奧汀 合金魂 sic 恐龍等都冇減
我反而冇減喎 ex小強 shf奧汀 合金魂 sic 恐龍等都冇減
玩具人生 發表於 28-8-2013 11:14 AM

師兄,你去188訂???
龍星丸是不是已經見街?!? 那裡有售? thanks:handshake:
龍星丸是不是已經見街?!? 那裡有售? thanks
真司 發表於 28-8-2013 11:21 AM

聽日先見街...
回復 27# 小堅

thanks 大大
明天look look先
師兄,你去188訂???
小堅 發表於 28-8-2013 11:16 AM

Yes ar 但其實ex小強是頭兩隻 現在紫龍冇訂了
唔係喎...
我訂左咁耐都有減...
全部都係以 ...
小堅 發表於 28-8-2013 10:49 AM

我當時4魚幾訂, 佢現貨賣4魚(同一間舖), 不過佢照收我尾數