Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014年1月 Figma 進擊的巨人 三笠

今日出旺角搵唔到邊度有得訂
係咪截哂:die:
估唔到咁受歡迎,好彩上星期六訂左,現在連賊船都話額滿.....Btw,艾倫會幾時出呢?
星期日和今日都特登上去睇過, 唔見有.
自己去官網訂3隻除番開都係大約$450一隻, 佢收$500咁其實唔駛靠 ...
gingq9 發表於 9-9-2013 18:51

就算頑仔在FB內公布了, 掛在門外的訂貨參考薄都未必有齊所有資料。   有想訂的貨品,就一定要禮貌地向店員查詢。
我仲未訂,諗住上管網訂特典版,但我唔使3隻咁多,有無人想同我夾份訂?
普通版就夠啦,又唔會做場景。
而且就算出埋艾倫同兵長,我都未必會買
ordered at 188 yesterday.. {:1_208:}
國寶、賊船都已截訂,好彩日前在粒紐訂了~ :(
好彩之前快手已經訂左
我想出哂全部人 XD
我照敗!!!!!! LOL
好多鋪頭都話官方果便講明會cut貨
就算頑仔在FB內公布了, 掛在門外的訂貨參考薄都未必有齊所有資料。   有想訂的貨品,就一定要禮貌地向店 ...
大姐姐 發表於 9-9-2013 07:51 PM

都無用,個老細一時一樣就算fb講有有時問店員都唔知咩事
都無用,個老細一時一樣就算fb講有有時問店員都唔知咩事
yugi 發表於 10-9-2013 09:29 AM

琴日問左係有,五魚連特典
好多鋪頭都話官方果便講明會cut貨
神打魔帝 發表於 10-9-2013 08:22 AM

即係係香港細鋪訂黎都無用, 大鋪排得後又係無用;
自己去日網買最穩陣, 但amiami, 1999已全部截晒, 而家得番GSC官網仲有;
其次可以去taobao大陸總代理, 不過寫明唔送香港, 要自己諗點搞
yahoo, 拍賣都有幾間有得訂woo
有得訂.. 不過講明, 冇貨會退訂
都唔知開訂來仲乜...

一出冇貨比又比人係TD插
有得訂.. 不過講明, 冇貨會退訂
都唔知開訂來仲乜...

一出冇貨比又比人係TD插
superhero 發表於 10-9-2013 01:37 PM

如果無貨, 你去邊度訂都無嫁啦, 就算訂左有貨, 咁多人買唔到, 到時400 炒到800, 你估人地會唔會400 俾貨你先