Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014年1月 Figma 進擊的巨人 三笠

搵日出街訂先{:1_214:}
個屋頂地台太多粒粒啦...仲要係訂特別版先有
對於我黎講真係可有可冇

P.S:我覺得figma咩野都做得唔錯 ...
CLXTOMO 發表於 6-9-2013 10:52 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=7061453&ptid=213374][我/url]

Me too
尋晚菇仔都打黎提返我會無屋頂
其實我都無乜所謂……尤其如果online ship應該要多成舊先多個座我覺得唔值
尋日見蒸粉FB開訂......不過寫住數量限定
跟住出左現時見國寶有PRINT張紙,不過已經劃左......
今次好少貨?
個屋頂地台太多粒粒啦...仲要係訂特別版先有
對於我黎講真係可有可冇

P.S:我覺得figma咩野都做得唔錯 ...
CLXTOMO 發表於 6-9-2013 10:52 PM

最初唔知係限定, 仲以為通販有:80:
依家都有d 15 16, 唔知訂唔訂埋好.

背脊有洞問題我就唔係太介意, 因為玩開超像都係咁.
最初唔知係限定, 仲以為通販有
依家都有d 15 16, 唔知訂唔訂埋好.

背脊有洞問題我就唔係太介意,  ...
andrewchan0079 發表於 7-9-2013 10:55 AM

個屋頂買排紅色果D鉛筆打斜擺咪算:67:
咁訂普通版算~~~~~~~~~{:1_218:}
點解會出三笠先, 艾倫會幾時出?
唔洗去國寶訂嗱!特典及普通版都劃線似已FULL OrDER,普通版現在信和各舖訂價全一樣!除了賊船平D外!特典版現時得番頑童……

行完一圈有幾間連普通版都冇得訂,要訂就要快啦!
精x都截左了 今次真係好多人訂
從未買過FIGMA的我~今天都失手了~第一日開訂就訂左了{:1_203:}
{:1_221:}睇黎三笠真係好掂,我仲諗住11月先去訂:DD
住港島選擇不多。晶口口口已cut單,剩下孤仔和賊船…最後選了首次幫襯,售價較平的賊船,不知有沒有決定錯誤?{:1_215:}
回復 73# hahi59

我都唸住幫佢訂 但好驚到時會cut單
回復 74# leung312

賊船多唔多臨時cut單??