Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 11月1日- 11月3日 TAMASHII NATION 2013 - 超合金 會場限定商品(新官圖 P.16,19,22)

頭像被屏蔽
我尋晚7點幾去已經唔見, 得返米奇 孤仔訂價幾錢
fatcheong 發表於 27-8-2013 09:58 AM

應該%$*...........頑仔好似平2草~
頭像被屏蔽
我昨晚 18x 去的, 印象中 13魚2蟹, 你可以去 頑皮仔 訂, 在香港虎虎開訂了仍未截, 13魚5蟹 !
mythsgod 發表於 27-8-2013 10:01 AM

我對米奇無興趣, 想問萬能俠, 見到文兄回覆了{:1_220:}
ray文 發表於 27-8-2013 10:02 AM

Thx文兄, 遲到一步, 咁唯有去頑仔訂:(
回復  fatcheong

如果說的是 萬能俠, 大約 4魚5-6蟹
mythsgod 發表於 27-8-2013 10:03 AM

Thaks:love:咁平{:1_236:}
根據上年魂展,香港魂web有機會訂晒咁多款,大家上年瘋狂F5洗雙子卡隆,今年又有得玩
adidas 發表於 26-8-2013 10:51 PM

戶口都未開
頭像被屏蔽
回復  fatcheong

如果說的是 萬能俠, 大約 4魚5-6蟹
mythsgod 發表於 27-8-2013 10:03 AM

但hk連運費訂價相信唔會有咁平呢...........
Thx文兄, 遲到一步, 咁唯有去頑仔訂
fatcheong 發表於 27-8-2013 10:05 AM

比多個參考你ins開^%)..........可以對比一下~{:1_220:}
頭像被屏蔽
所以我雖然懷疑自己記錯, 但我當場算過是 9算的, 也把 4魚5蟹 這數字植入了腦中......可惜今次忘記了拍 ...
mythsgod 發表於 27-8-2013 10:16 AM

我都希望係.........但我第一個訂, 手上兩張單都係%$*呢................{:1_201:}
頭像被屏蔽
那麼明顯是我記錯了, 師兄 訂了2張單, 果然是對玩具有大愛的人, 習慣 1開3, 1隻玩, 1隻展示, 1隻封箱!  ...
mythsgod 發表於 27-8-2013 10:30 AM

no啦, 我好少會入2隻.........今次亦是幫朋友訂的, 不要誤會~:he:
ray文 發表於 27-8-2013 10:02 AM

大大, 頑仔有開萬能俠?
我見頑仔丫烏只有米奇, 搵唔到萬能俠嘅.