Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys upcoming releases

plastic enemies出o左幾張相,各位師兄帶定單吧
kid. 發表於 17-9-2013 09:44 PM

1:4Batman 睇Plastic enemies d相好似好正
1:4 出得比 1:6正,好正常,比例更易掌握。
我一向覺得1/4 ironman 胸像既比例正過1:6...
今次1/4 BATMAN 好似非常Detail !!
detail係好事!
而家HT獨大搞到客仔冇得話事,咩都要等
又話冇乜人訂隻1/4,但派又派得一日,已經等咗成年有多啦,生仔都出世抱响手喇:blame:
隻野delay左成聲都無聲影都無, 俾班買家嘈兩句好正常!  
果幾位HT死忠打手見有人鬧HT,  就即刻走出黎護主  :he:
呢d人好難頂
當玩具變成生意時,有好多價值觀都會被扭曲。有時明知隻figure出得差,都被讚到天上有地下無;有時因貨多沉左一段時間的figure,又會間唔史有D「XX年最正figure」提提大家隻figure有幾正..........做生意,大家都睇開D啦!:78: 不過,我相信絕大部份TD會員都是真心分享figure的!

HT死忠打手請高抬貴手,我也是HT fans啊!
Fxxk 究竟幾時出 出唔出 係咪都要交代下!
最慘係ht之前話會出埋1:4joker, 所以我無買eb果隻, 但而家又無晒消息, eb又上左天價:$
最慘係ht之前話會出埋1:4joker, 所以我無買eb果隻, 但而家又無晒消息, eb又上左天價
Kula 發表於 24-9-2013 09:45 AM

including me, many fans want HT to make 1/4 JOKER!!
現在影都無:69:
HT有講過會出1/4joker咩?? 因為我記得EB話出, 而HT就出(訂) DX11, 但之後有提過由於health家人唔想觸景傷情所以唔打算再批license出去, 因此正路應該唔會再出joker (我當時的理解) 不過我都無買1/4 joker因為當時好手緊>.<
回復 208# jeffloh

最近侯邊訪問話會有新JOKER, 又傾得成~
回復 209# siumy

會唔會係game版joker:57:
可能出埋power pose同bust先到豬豬合{:1_214:}
回復 210# wing1123

借一借FIGURECLUB個專訪參考下