Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys upcoming releases

新BATMAN人都簡好左啦,隻FIGURE都未出到, 希望套新BATMAN上之前有啦.
新BATMAN上, 1/4BATMAN拎得,新BATMAN順手開訂。

正義聯盟上,新BATMAN拎得,Batman正義聯盟Ver.順手開訂.

件事應該係咁, 信我上面講ge都好過信佢話出果d時間表。

真係u will never see me coming!
玩左咁耐, 已慣。。。鬧都無用。
tony都出左啦. 年頭出訂的都已經開始派貨了.  朱朱俠就...........   HT又無交代.  真係一間好PK的公司.

其實HT應該諗返D嘢補償返俾有訂朱朱俠同1/4 Batman嘅人:!
交代都冇聲,新圖又冇,你遲咗咁耐改進咗D乜至少都俾人知係咪等得值啩
仲要上網台講到1/4有幾易做:angry:舊年動漫到而家學都開埋{:1_213:}
一比一BB都生左好耐喇!仲拖!:53:M記朱朱俠仲插水價贈慶:26:
回復 141# don328

睇STGCC既圖,1/4 Batman有埋個木咀,delay得黎都有價值既
豬豬俠就真係...{:1_237:}
其實HT應該諗返D嘢補償返俾有訂朱朱俠同1/4 Batman嘅人
交代都冇聲,新圖又冇,你遲&#21655 ...
don328 發表於 2-9-2013 10:07 PM

如果佢講1/4易造,我諗置在寸EB!
回復  don328

睇STGCC既圖,1/4 Batman有埋個木咀,delay得黎都有價值既
豬豬俠就真係...
kid. 發表於 2-9-2013 10:38 PM

等左咁耐都只能多不能少罷:49:
豬豬俠就..........:70:
如果佢講1/4易造,我諗置在寸EB!
BigOil 發表於 2-9-2013 11:34 PM

最慘佢口講易造都可以拖咁耐未出,最終係寸返自己
訂了1/4 Batman 的師兄都不要抱太大期望……
希望係角度問題(已經習慣左每次都咁樣安慰自己)
訂了1/4 Batman 的師兄都不要抱太大期望……
希望係角度問題(已經習慣左每次都咁樣安慰自己)
kimlam 發表於 3-9-2013 12:01 AM

上網睇SDCC 2013 D片就幾靚仔,希望真係角度問題......
噚晚路過兆萬,上HT問下只朱朱俠乜情形,個職員話要月尾至十月頭先有,唔知佢係味講堅。
回復 147# don328

我個頭像果個SDCC都好靚仔...
再黎多個角度:

回復  don328

我個頭像果個SDCC都好靚仔...
再黎多個角度:
kimlam 發表於 3-9-2013 12:35 AM

有機會係燈光影響,SDCC果隻絕對收貨:handshake:
期待睇個真人頭
回復 150# don328

如果俾SDCC 果隻我, 我要10隻都OK!!

希望真係可以9月派啦...
回復  don328

如果俾SDCC 果隻我, 我要10隻都OK!!

希望真係可以9月派啦...
kimlam 發表於 3-9-2013 12:45 AM

哩張相真係睇到我好心急:help:正到爆:71: