Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys upcoming releases

不會是同一張吧?
加個馬賽克
Ayumiwill12 發表於 16-9-2013 03:57 PM

係同一張有乜問題?
check返原來HT是8月20日post張"upcoming release"圖的, 原來等等下又差不多一個月了. 不過以HT的能力來說, 一個月內派到2隻figure (+ d busts) 都算唔錯的了, 當然如果可以派埋其餘果d就更好啦~ (我只訂了1/4 batman)
回復 168# BigOil

我諗師兄想講"並不是影大貨實物"
終於等到了:63::63:
朱仔呢?
破左delay貨記錄未{:1_215:}
Enterbay 隻 KOBE 遲左,都俾返D驚喜吖,HOTTOYS 就好似老馮咁~
Enterbay 隻 KOBE 遲左,都俾返D驚喜吖,HOTTOYS 就好似老馮咁~
dewback 發表於 16-9-2013 05:33 PM

唔比驚,已經係free bonus parts
太耐了,唔知第一日單係幾多號?:26:
dewback 發表於 16-9-2013 05:33 PM

佢比驚喜你咪delay更耐。。。:42:
今次係 1:4 batman 跑出,好過無:$
回復 169# jeffloh

個個禮拜都有新貨派既話, 其實都算係咁吧
呢隻野一定派得好慢,第一水一定第一日都派唔曬........
終於等到{:1_226:}
第一日動漫單{:1_220:}
但係都未見Plastic Enemies 嘅格仔相。。。。。
回復  jeffloh

個個禮拜都有新貨派既話, 其實都算係咁吧
kid. 發表於 16-9-2013 10:42 PM

所以我咪話已經唔錯lor~當然在玩家心態上梗係想自己訂o左果隻快d有啦~