Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [精粉][百厭仔]大戰觀賞區

我都忍唔住兩魚七蟹入咗一對Gp-01&Gp-01fb了
30隻 3.0 by 百厭仔 at 6點半,真係刮對家一巴。
百厭仔 下個目標可能係龍星丸.:36:

keep watching.
蒸粉店員態度出名臭串,平果少少就扮大枝野,冇必要都唔會幫襯! :74:
玩左玩具咁多年,呢幾間鋪都有幫襯過。
我自己大部分魂限都係幫百厭仔訂,因為佢地真係無甩過拖,而且唔會改個訂價。
至於精X,早年玩ROBOT魂現貨個時,都會去佢度買,偶爾會見到驚喜野。不過,後來,驚喜既情況愈來愈少,最近都少左行入去睇。人又多,野又唔會特別平。不過,見到有平既訂購玩具,都會試下訂隻玩下。精X都有唔少好既店員,我就曾經係精X有過相熟的店員,個時佢都成日留R魂貨畀我(個時都未興訂行貨),雖然個價唔係特別平(比街價有時更貴),我都會照買既。
至於大家都關注店員既態度。講真,大家都係打工仔,做野辛苦,有D情緒,講野做野未必照顧周到,呢個小弟都好理解。只係唔係對顧客無理發脾氣,都可以接受既。同埋,我都係想去買隻玩具,買完即走。如果我要服務,去斗斗城、百貨公司,應該會有更好的招待。
如果要客觀評價一間店子好與壞,我唔會睇佢既訂價,而係看它的商譽,例如:
1. 怎樣許下自己的商業承諾
2. 會否堅守許下的商業承諾
唔知大家點睇。
嘿,蒸粉八點半開120隻 3.0 反擊,方丈價:x
真係好睇過睇戲
明日應仲多野睇,篜粉方丈在行頭是龍頭,但現在比老銅咁玩法,一定反擊。

至於孤仔,一定大鑊,收了這麼多訂,到時如兩間互減,他們一定要跟,所以,訂了貨的brother,可以等等先,才取貨,可能有的減。
明日應仲多野睇,篜粉方丈在行頭是龍頭,但現在比老銅咁玩法,一定反擊。

至於孤仔,一定大鑊,收了這麼 ...
步京暈 發表於 21-8-2013 07:54 PM

訂左好少有得便....
多數現貨先有

至於孤仔,一定大鑊,收了這麼 ...
步京暈 發表於 21-8-2013 07:54 PM

精粉反擊都好正常,因為頑X出POST串人先,不過佢自己反擊又抽錯水自己7左:x
百厭仔 下個目標可能係龍星丸.

keep watching.
taken 發表於 21-8-2013 07:10 PM

個人覺得無咩可能
如果係就正囉
我都希望他們玩龍星個價!因為他們個訂價實在太高!
精粉反擊都好正常,因為頑X出POST串人先,不過佢自己反擊又抽錯水自己7左
yugi 發表於 21-8-2013 08:15 PM

總之玩家有著數就得啦
總之玩家有著數就得啦
sohingyan 發表於 21-8-2013 08:18 PM

只怕D著數比尋珍X等漁人得利:44:
精粉反擊都好正常,:x因為頑X出POST串人先,不過佢自己反擊又抽錯水自己7左
yugi 發表於 21-8-2013 08:15 PM

7古look方丈:x
咁孤仔有冇跟住一齊減,隻MG 3.0?