Toysdaily 玩具日報

查看: 10078|回復: 29

[Medicom] 遊日遇上神物劈價...以為眼花..

一直都想擁有嘅FIGURE...萬次!!!
旅遊時遇上...仲要劈到咁價錢..約港紙四百幾..以為自己眼花..

其實樓上果間MANDARAKE見到$15750日圓已決定入手..諗住行埋樓下先上去買..點知樓下果間做超特價.....二話不說一盒手信一盒自用..開心到飛起..^^

:50:超平~~~~~~~~~~~~~
死圖啊!!!!!!{:2_320:}

回復 3# wilspp

SORRY 而家應該OK

加貼樓上價..差D入手.....{:1_201:}

回復 1#

MEDICOM, 神咩物呀, 呢隻野既質素, 我覺得5千幾YEN先係正常.
呢個CHARACTER本來係本人至愛人物及漫畫之一, 但隻野真係唔值.
一直都想擁有嘅FIGURE...萬次!!!
旅遊時遇上...仲要劈到咁價錢..約港紙$%)..以為自己眼花..

其實 ...
麟 發表於 20-8-2013 12:53 AM

師兄 ! 細佬我下星期都去日本旅遊, 順便睇下有冇得執下跳樓死貨 ! :64:
你隻萬次真係.....無言 !!! :47:
我唔奢望仲可以搵到你隻萬次, 但想睇下有無漏網之魚, 想問下師兄係邊度搵到此劈價神物?? 邊個站? 邊個Mall ~ 萬次感激 !! :77::64:
最緊要自已鐘意!d武器已值回票價!:35:
師兄,死圖我都睇唔到,
不過上兩個星期我係上野果間玩具店都買到劈價12"
EVA 四眼妹原價17800yen, 特價5000yen.....
本來未儲過EVA....見5000yen......真係唔買過唔到自己。
咩突襟d野一特價真係好平 :63:
5舊水都唔使~~~~~~~~~~~~~~
我買m記野最平試過5魚半唔使入左隻魔童~
師兄,死圖我都睇唔到,
不過上兩個星期我係上野果間玩具店都買到劈價12"
EVA 四眼妹原價17800yen, 特價5 ...
RCman_2009 發表於 20-8-2013 10:03 AM

是真希波嗎? 係就超正呀~~~~~~ :63:

有冇CHING去開日本幫手掃貨呀~~~~~~ :63:
是真希波嗎? 係就超正呀~~~~~~

有冇CHING去開日本幫手掃貨呀~~~~~~
good886 發表於 20-8-2013 10:16 AM

EVA 四眼妹得一個之麻:shy:
還有,上星期係北海道札幌的Bic Camera 見到EVA 三號機,賣22800 yen, 用Union pay +退稅有10% less
日本價對返港紙仲要唔係香港買就唔駛打暗號啦、打到慣哂手、
唔係人人用電腦上網
EVA 三號機 係邊隻?
EVA 三號機 係邊隻?
fungfelix 發表於 20-8-2013 12:32 PM

sorry....打錯字,係二號機至真:(