Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主:

[Medicom] 遊日遇上神物劈價...以為眼花..

其實rah有d真係好平,上亞馬遜睇有好多5千円……
恭喜師兄入得心頭好~~~
我上個月都入在隻!應該同一間!:love:
回復  麟

MEDICOM, 神咩物呀, 呢隻野既質素, 我覺得5千幾YEN先係正常.
呢個CHARACTER本來係本人 ...
henryay 發表於 20-8-2013 03:55 AM

哥仔..你唔食榴槤唧..唔比人叫佢果王架?
即係你當你條女係女神..係咪人地可以話..女咩神呀,呢條女質數,5草野先正常.
溝女係本人至愛及閱女無數.但你條女唔值.

唔係聊天室基本尊重你都唔識下話???

回復 6# frankylick
CHING....位置係中野BOARDWAY..MANDARAKE都響入面..
間野低層少少..好似2樓..大約叫XX秋葉原本店..呢間算全座最多平野

中門大開嘅..左面有大玻璃櫃,櫃下面擺左ONE PIECE

櫃上面擺左ONE PIECE X DRAGON BALL
Really a very attractive price and really good item !!!! {:1_223:}
請問Ching 去東京除左百貨公司外,有咩地方睇玩具? 秋葉原?
小第可能年尾東京呢。
回復  frankylick
CHING....位置係..MANDARAKE都響入面..
間野低層少少..好似2樓..大約叫XX秋葉原本店.. ...
麟 發表於 20-8-2013 11:48 PM

多謝師兄圖文並茂指路, 感激不盡 ! :64:
呢個世界好多人, 唔抵得人地買到筍野, 發 o翕風亂吠一餐不用理會 ! :38:

回復 22# initial

去中野啦..地圖按此

如果係玩具...唔駛去秋葉原喇..而家嘅秋葉原好少玩具舖喇..電子野多D.
最近似乎好多師兄都拿到超平的價錢
羨慕啊~~~~~~:$
間野低層少少..好似2樓..大約叫XX秋葉原本店.. ...

水晶公主6200 Yen:$
我都覺得呢只造工一般……
點解我睇,全部死圖?

師兄!今日終於去左中野 boardway , 亦都搵到你講間鋪!{:1_208:}
萬次當然賣哂,其他濕星野都ok 價,但我都係想主攻12"figure . :)
Figure 黎講,中野呢個mall 就真係冇乜野睇,而且仲有好多吉舖,比我想像靜。{:1_215:}
想買figure 東京仲有乜好介紹呀?:77::64:
恭喜師兄入得心頭好及報料:77: