Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 起(姑煮一樓)訂左貨各位一定要好好保管訂貨單,唔好唔見

姑仔d單真係令人怕怕, 到拎貨o個日一定甩晒色
(之前fullpaid左隻MB 00 , 已經甩晒色 , 好驚佢唔認數)
如果同價或相差好少既話, 我只好幫襯精粉 !
(KB做野 , 幫襯姑仔方便好多)

希望姑仔辦事人見到呢個post ,真係諗下改善落單方式 !
姑仔我未試過,HT就試得多.
我睇TD話有貨派就去取.
通常第二日先會收到佢電話.
果一刻時我已經玩完入埋櫃.
姑仔d單真係令人怕怕, 到拎貨o個日一定甩晒色
(之前fullpaid左隻MB 00 , 已經甩晒色 , 好驚佢唔認數)
如 ...
Mcgarden 發表於 12-8-2013 01:12 PM

所以佢咪要手寫,最初做訂時無手寫只print張單出來
其實最好就改用第2隻單
而家好易唔見

我都係第一日見佢開箱,問佢係唔係有得拎? 然後我話無帶單,佢剩係問我拎個名同電話號碼,check到就比我照拎! 所以可能唔同sales既問題~
{:2_266:}呢間野一時一樣,有單又得冇單又得

睇到樓上回, A鋪訂B鋪拎A鋪又打電話叫拎, 提醒各位唔好以為有得摶一摶拎多件, 事後一定查到, 可以報警話你商業詐騙
亦都唔好以為退番件貨可了事, 一定屈你正價買番件貨

我出黎做野遇過呢D CASE, 個客當然唔想報警......正價比番, 呵......好可憐(因為正價從來唔合理)但抵死自己攞黎
我都試過在孤仔訂野唔見左張單無得攞

問題是因為是我自己問題,所以都無辦法,自始以後我好小心保管所有訂單