Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 千值練 Black Getter 發售確定!!

Pat pat位個扣好肉酸:69:!
有答案了,會跟低嘅價錢
另外之前訂左帝王都減番15低讚[code][/code]
mokfung1985 發表於 9-8-2013 09:49 PM

以後都唔去兆萬訂啦!又話代理都貴過人
回復 47# lukyuet

:oh:之前仲見佢話8月訂又唔包有貨, 等我仲特登為左訂佢去動漫展, 時間同入場費都浪費晒:oh:

以後唔幫襯佢 ...:53:
回復  lukyuet

之前仲見佢話8月訂又唔包有貨, 等我仲特登為左訂佢去動漫展, 時間同入場費都浪費晒 ...
reload 發表於 10-8-2013 12:14 AM

咪就係!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blame:
以後都唔去兆萬訂啦!又話代理都貴過人
lukyuet 發表於 9-8-2013 11:06 PM

我都係佢度訂左,仲突登走去動漫訂添
公道啲講,代理唔代表最平,ex合金個代理都唔平
不過下次我會去精、孤訂
我都係佢度訂左,仲突登走去動漫訂添
公道啲講,代理唔代表最平,ex合金個代理都唔平
不過下次 ...
fatcheong 發表於 10-8-2013 12:23 AM

我問紅色幾時開,佢話唔一定會開,現在人地開佢都無開,吹水代理。
流口水了:D 網路也開始有預購了,等個好價再來下訂,但是這批風真的有點廉價感,畢竟針織感覺頗粗而造成孔隙過大,如果布能細緻一點肯定大大加分,相信裡面因該有鐵絲增加可動性,期待更多情報釋出,讚{:1_220:}
confirm 了, 原來今日孤仔改價, 平米青口口口兩蚊, 門口張紙都未改........

訂左既ching擔心既都打去問問 ...
good886 發表於 9-8-2013 10:22 PM

到時佢會自己去拎價貨時改番價定以家要改番先T.T?
今日問話攞貨收番陸陸発而家唔洗改單喎

間代理真係唔知做咩,小弟動漫後去問店員有冇得訂,佢話會再開訂,但要等公司通知,唔緊要,公司政策,冇計。過多幾日路過,問著另一個店員,佢同我講唔知黑三一係咩,下?{:1_229:}
最後去精品訂,唉……俾生意佢都唔識做。
睇黎今次真係好受歡迎,青口話聽日加番去柒魚訂...:67:
米青開訂6字頭, 仲平過KIDS LOGIC
DIG 發表於 9-8-2013 12:02 PM

DIG大... 想問米青係指邊間SHOP同地點係??
新手一個,唔該師兄指點... {:3_145:}
孤仔不嬲開訂快不過貴左d,當精粉開平過佢,佢以前都會照減比個客,不過至從重高達冇減後,就覺得 ...
kevin629 發表於 9-8-2013 12:39 PM

kevin629大... 想問孤仔係指邊間SHOP同地點係??
新手一個,唔該師兄指點... {:3_145:}
今日問過

孤仔訂 $66x

米青口口口 訂 $67x
good886 發表於 9-8-2013 06:00 PM

good886大... 想問孤仔同米青口口口係指邊兩間SHOP同地點係??
新手一個,唔該師兄指點...  {:3_145:}
回復 59# bear-o-dad

去旺角信和搵答案啦~~