Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 千值練 Black Getter 發售確定!!

無錯!!Black Getter 係由1號穿過大氣層,燒焦外殼型成,件斗篷邊應該係爛先Arm。

我要 爛。斗。篷 .....  ....
Vince 發表於 9-8-2013 10:24 AM
155mm太小了,爲什麽搞到SR嗰D size啊。。。。。。對眼。。。。。。。披肩是布是好事,但要固定塊布搞個飄逸的pose就麻煩。。。。。。。等現貨買來粗玩。
米青開訂6字頭, 仲平過KIDS LOGIC
塞頭金色好似怪怪的...
回復 17# gazza1211

其實sr隻帝王都只係160mm, 不過笨大醒目拍埋超細隻既sr到影相, 令人覺得佢好大隻
啱啱見到米青口口口開訂平孤仔成魚...:69:
孤仔我頂你咩!?我仲信得過你喺你度訂:*
啱啱見到米青口口口開訂平孤仔成魚...
孤仔我頂你咩!?我仲信得過你喺你度訂
mokfung1985 發表於 9-8-2013 12:34 PM

孤仔不嬲開訂快不過貴左d,當精粉開平過佢,佢以前都會照減比個客,不過至從重高達冇減後,就覺得佢未必會減,所以我都係等精粉開訂先訂
咁仲等唔等SR好{:1_206:}
已訂@ Amiami...
啱啱見到米青口口口開訂平孤仔成魚...
孤仔我頂你咩!?我仲信得過你喺你度訂
mokfung1985 發表於 9-8-2013 12:34 PM

you accepted that price then pre-order. What's the point to blame them?
you accepted that price then pre-order. What's the point to blame them?
felixchi 發表於 9-8-2013 02:42 PM

同意, 機會係留俾有耐性的人的
隻野有合金成份架?
felixchi 發表於 9-8-2013 02:42 PM

我知...唔係輸打贏要...只係呻下啫...
都不知道該不該買.......

還是繼續等SOC、SR合金出呢?