Toysdaily 玩具日報

查看: 34646|回復: 32

請問有元朗各大模型鋪的地址嗎?謝解答

請問有元朗各大模型鋪的地址嗎?謝解答{:1_235:}

卓令        合益商場G樓         
佳佳        合益商場1樓
模魂の城 合益商場2樓48號舖

元朗玩具精品批發坊 炮仗坊5號地下

榮興玩具 元朗福德街22號地下(近元朗郵政局)

美奇玩具屋 元朗福康街 24號地下(近元朗郵政局) 2479 7108

精品 大棠路同益商場3樓1A室 68917800

元 ...
hehemimi 發表於 7-8-2013 10:29 PM

謝謝 hehemimi 大大。

其實,小弟有時去開元朗工作,完工後也想閒逛睇下玩具才回家;
可是,最叻果次,只是上左合益,找到幾間;
而家,圖文並茂,下次便不用做盲頭烏蠅了…… :77:
榮興同美琪我搵左幾次都搵唔到
今次圖文地址都有 應該搵到
Thank You大大!!!!!

元 ...
hehemimi 發表於 7-8-2013 10:29 PM

合益、元朗玩具精品批發坊 真係未去過,週末去看看~~~~~~~
合益、元朗玩具精品批發坊 真係未去過,週末去看看~~~~~~~
gazza1211 發表於 8-8-2013 12:03 AM

ching 我同你一樣未去過合益、元朗玩具精品批發坊這兩個地方, 其他三間就有去過.
原來元朗都唔少玩具舖! :handshake:
合益就是皇道﹗(因為最多鋪頭架喇…)
下次入元朗一定要去睇下!
ching 我同你一樣未去過合益、元朗玩具精品批發坊這兩個地方, 其他三間就有去過.
原來元朗都唔少玩具舖 ...
4mm 發表於 8-8-2013 09:38 AM

其實以前近B仔涼粉有一,兩間賣車模型同玩具不過摺左,要留意合益新模型較平,二樓還有二,三間賣合金,槍等玩具(賣合金的那間甚至曾賣半隻眼產品),但講貨多要數近郵局果兩間了(榮興二樓全層係賣模型)
其實以前近B仔涼粉有一,兩間賣車模型同玩具不過摺左,要留意合益新模型較平,二樓還有二,三間賣合金 ...
hehemimi 發表於 8-8-2013 01:22 PM

合益、元朗玩具精品批發坊 會不會有shf 賣架?
4mm 發表於 8-8-2013 02:00 PM

大大放大張相會見批發坊櫥窗有合金魂同shf,另外精品同美奇同合益部份店鋪也有部份shf售賣
4mm 發表於 8-8-2013 14:00

美奇    好貴囉!

榮興上層全層都係模型,大量新舊貨,久唔久老世又會係艙放返D舊模出黎賣,所以有時都會買到好野~
地面個層都有SHF,連MB合金都見佢地有返黎賣~
其如既去合益就夠啦~
回復 12# 狂四郎

現在平好多了...有些貨更平過FL POST出黎話特價那些添...:36:
回復 14# hompage

FL唔覺得特別平, 但港九最齊全似乎得深水步.