Toysdaily 玩具日報

樓主: godgundam12371

請問有元朗各大模型鋪的地址嗎?謝解答

有shf 呀, 下次去睇下先! :)
今晚行元朗玩具精品批發坊,是否班職員無生意好得閒..有一個由頭跟我行到尾...{:1_204:}
佢地都裝了閉路電視,使唔使咁跟法..好唔舒服...:38:
結果行完一個圈就走了...其實這一間同尾期是有掛鉤,兩間職員衫是一樣..對面間SHOP老老闆成日坐這間收銀檯...
論價錢這間貴過尾期DD...
今晚行元朗玩具精品批發坊,是否班職員無生意好得閒..有一個由頭跟我行到尾...
佢地都裝了閉路電視 ...
hompage 發表於 14-8-2013 01:44

開業到家下都係咁㗎{:1_224:}
合益就是皇道﹗(因為最多鋪頭架喇…)
多其 發表於 8-8-2013 09:42 AM

合益...真係而家仲有? (有 AEON $12 店那個商場?)

以前成日經過元朗, 行合益唔太覺有似樣 d 的玩具鋪

上星期六又行, 特登行晒兩層, 都搵唔到一間比較似樣的玩具鋪...
今晚行元朗玩具精品批發坊,是否班職員無生意好得閒..有一個由頭跟我行到尾...
佢地都裝了閉路電視 ...
hompage 發表於 14-8-2013 01:44 AM

我未入過去, 望入去見又唔係多嘢睇, 原來會跟住行, 我最憎
咁我以後都唔會入去...
哩個月經表題個個月都有人問好鬼曲線?
元郎玩具鋪d生意好差咩而家??
我見佢地高檔價都大把人幫襯架!!
回復 20# toylover

又唔係個個跟...去好多次係今次咁..
但跟著就好唔舒服..想買都唔買囉...
應該入去前見到同一人有返工,在背脊貼張貼紙寫著唔好跟著行...{:1_204:}{:1_203:}
回復 18# 狂四郎

去好多次係咁次咁...{:1_204:}
回復 21# 麵包超人

元朗的模型係幾好價
不過唔砌得幾多, 平都係想砌先買
回復 22# hompage

其實郵局個3間都係行得好唔舒服,榮興又係每3呎就貼張通告,內容係話之前有人向到偷野比佢左之類咁,好似貼附咁總之又係行得唔自在。
回復 25# Mr009

貼住又唔會好影響...告示0者..總比起#HER鬼咁恐怖..真係行到邊跟到邊...:56:
間野設計又有D問題,櫃檯個位會睇唔到死角那邊..不過唔會因此無裝CCTV卦...咁使鬼跟生晒咩..除非有心趕客去尾期買啦...{:1_232:}
回復 26# hompage

其實兩間一樣,同一個老細。所以d員工成日調黎調去
回復 19# toylover

你講果個係合益廣場,我地講果個係對面室内街市右邊既合益商場~
回復 19# toylover

不是,是合財街33號,合益商場,你那個是「廣場」,有NEWAY卡拉OK的那個(記住自己去SEARCH 元朗NEWAY就地址……)

Thanks BoaY & 多其

原來我搞錯, 下次去元朗再行下先

"合益" 在元朗係大集團, 好多地方都叫 "合益" or 差唔多名

元朗真係算多玩具鋪, 幾好行, 而家租貴, 好多區的玩具鋪都做唔住, 執咗好多, 好多區都只有一間半間有似樣 d 的玩具賣