Toysdaily 玩具日報

查看: 12080|回復: 10

[個人收藏] LEGO The Lone of Ranger

LEGO The Lone of Ranger
今次都同吸血鬼一樣欠一盒未買到{:1_237:}
影下d盒比各位流下口水先:shiny:

去片

暫時全家福

這set 出個時都想買但係吸血鬼比他吸引多小小, 所以先買吸血鬼(但係有一盒炒起左, 不買這盒了)
這set 就只是買個時最細個盒無貨, 老闆娘有貨就call 小弟:73:
等欠那盒到手時, 要執下位先開盒... 最有興趣是79107 帳幕這set 應該會買多2-3盒
營地情景:61:
nice set, how about the film? another trilogy?
I got the smallest set and the camp set on Clearance price (30% off RRP)
回復 3# Vaio

I saw your nice Toys Report, if HK have discount i will buy more set of smallest and camp set to build up the camp site >.<
回復 1# waihow

快&#21874;極個開盒報告睇下:handshake:
回復 5# SimonC

唔齊set 唔開{:1_218:}
Simonc兄, 小弟沒有無限金手指($$ 及地方)
會開細個3盒多, 大個3盒真的要執下位:what:
因為之後出的10234都頭痕緊地方:49:
回復 6# waihow

唔開盒玩買黎做咩呀?不如等我幫你啦{:1_218:}
回復  waihow

唔開盒玩買黎做咩呀?不如等我幫你啦
SimonC 發表於 7-8-2013 11:53

係咪先, 你個倉D野都有唔小未開:61:
睇怕我地哩班兄弟都係要幫下你啦:62:
各位 SimonC 兄吹雞啦, 上佢個到"立"野:77:
回復 8# waihow

:no::no: