Toysdaily 玩具日報

查看: 9165|回復: 25

[玩具攝影] 舊入新影,吸血鬼獵人~~~ BLADE~~~

舊入新影,吸血鬼獵人 BLADE
(BACKUP:
FHC http://figurehobbyclub.tw/forum/ ... 0&pid=128644&page=1 ;https://www.facebook.com/hottoys ... 001383413606&type=1 ; https://picasaweb.google.com/116 ... amp;feat=directlink)

這本應是第三隻HT。 :69:        但當年入了MARK III和TDK後就對自己說1K隻太貴了… 誰知約三年前又後追了他回來接他入櫃… 就這樣他靜靜地在櫃中,何必呢… :67:

那麼多玩物都沒空影,不如來個舊物重影集吧~

如常,先來PS~:45:

少PS~{:1_228:}

“PUT ON MY GLASSES!”

“U VAMPIRES, STOP THERE!”

“BRING IT ON.  OVER HERE!”

“SLICE U LIKE BUTTER!!!”

“PISTOL NOW!”

DEAD WALKING POSTURE

“U DEAF?! I TOLD U STOP THERE!”

SWORD FIGHT!

回復 1# darknight

好圖,睇左當入左,多謝師兄解救!!
支持...!!
好!!!!!!!!!!!
this is good~~~~~~~~~~~
細緻位: :35:
紋身一流!!!

槍一流~

戰略背心一流. 我不除大褸了… 驚會爆會脫皮… (我一年塗保護油一次)

GIMMICK 正!{:1_203:}

飛鏢可摺!!!

穿心鋼釘~{:1_202:}

小炸彈~ :35:

SEE YA~~~:35:
回復 2# DreamWorks

我唔算解救你, 師兄得閒幫我美塗頭雕我就感動流涕~~~ {:1_197:}
回復 6# darknight

幾時想攪通知我就得!
回復 4# kingeltshan

回復 3# BlacJac

謝支持~~~ {:1_208:}
當年好少人入呢只.:67:呢隻係加左1舊, 但咁多花臣仲加件衫, 跟其他比, 抵玩!
美圖支持:71:
呢隻上品係誠意之作!
支持:71:依隻好野嚟
配件又多又正
回復 9# bigtomm

果時開訂無入搵梨衰.... 人就係咁... :67:
回復 11# willywonka

謝支持~~~~~~~~~~~~~~ 支持舊物, 放棄排山倒海的新物~~~ 因為無錢喇.... {:1_198:}
舊物唔攞番出黎玩下,擺係個櫃或者盒裏面,的確係失去左佢嘅存在價值同意義:73:
支持舊物靚圖:71:
nice photos~ support u